آیا باید کبد را قبل از پخت شسته شود؟/ خطر انتقال ویروسی خطرناک نسبت به کبد دام/ کبابی بهتر یا جوشانده است؟

نهایی بههانی: دکتر حمید خسوی ، یک متخصص غذا و فناوری در گفتگو با اخبار آنلاین ، گفت: “دام ذاتاً سمی نیست ، اما اگر دام در محیط های آلوده رشد کرده باشد ، فلزات سنگین مانند سرب ، کادمیوم یا آرسنیک ممکن است در بافت کبد جمع شده باشد ، و چنین محصولات فقط باید از مراکز تأیید دامپزشکی خریداری شود.”
ویروسی خطرناک در دام
کبد و آلودگی میکروبی کبد خام یا نیمی از کبد می تواند باعث عفونت انسان با علائمی مانند تب ، درد شکم ، کهیر ، خارش و درگیری مزمن کبد شود. بنابراین پخت کامل کبد الزامی است. تب کنگو کریمه یک ویروس خطرناک و خونریزی است که در خون و اندام های داخلی حیوانات آلوده مانند کبد ، کلیه و طحال وجود دارد. اگر حیوان در زمان ذبح آلوده شود و کبد خام یا نیمی از آن مصرف شود ، خطر انتقال برای انسان وجود دارد. نتیجه گیری علمی این است که اگر کبد از مراکز و منابع قابل اعتماد به درستی و به درستی مصرف شود ، یک ماده مغذی واقعی و غذای مقرون به صرفه نه تنها خطرناک است بلکه به بهبود سلامت عمومی زنان ناشی از کمبود آهن کمک می کند.
کبد کبابی یا جوشانده؟
اگر کبد کاملاً پخته شود ، چه کبابی و چه جوشانده ، میکروب های کبد دیگر منتقل نمی شوند. کبد آبدار ، نیمی از بربک یا اجاق گاز همه خطرناک هستند. در جوش و پخت ، با رسیدن گرما به کبد ، نابود کردن کامل انگل امن تر است. اما در کباب کردن ، به خصوص در مورد ذغال سنگ ، اگر به نظر می رسد کبد بو داده است اما هنوز خام یا نیمی از آن است ، خطر لارو انگل وجود دارد.
کبد کبابی در صورت پخت و پز از نظر ارزش غذایی بهتر است. زیرا آهن آن زیاد است. در کبد پخت طولانی با پیاز و آب ، مقداری آهن ممکن است در آب حل شود یا با ترکیبات پیاز واکنش نشان داده و جذب را کاهش می دهد. اما کبد دو پیاز هنوز از نظر گرمای غذایی و بدون پخت طولانی زیاد است. کبد گوسفند و گاو در خط مقدم ارزش غذایی قرار دارند و سرشار از ویتامین ها هستند بوها، آهن نیز ، شرح 2 و فولات هستند.
کبد و قلب سفید چطور؟
ارزش غذایی کبد سفید بسیار کمتر از کبد قرمز است. از نظر ایمنی به دلیل اینکه بافت این کبد اسفنجی است و با هوای محیط در تماس است ، ممکن است با دامهای رشد یافته در شرایط ناسالم آلوده تر باشد. بنابراین اگر ما از سلامتی دام ها اطمینان داشته باشیم و کبد سفید کاملاً پخته شود ، استفاده از آن گاهی اوقات اشکالی ندارد ، اما نباید آن را با کبد قرمز جایگزین کرد یا برای افراد حساس مانند کودکان یا بیماران بیش از حد مصرف کرد.
ویژگی های خاص خود را دارد و منبع آهن و ویتامین استشرح 1. اما بوی یا بافت خاص ممکن است برای برخی خوشایند نباشد ، و بهتر است این عضو را گاهی اوقات و از منابع معتبر مصرف کنید. این حیوان همچنین عضله خالص و پروتئین بالایی دارد. چربی و کلسترول آن کمتر از کبد است و گزینه مناسبی برای ساخت عضلات و رژیم های غذایی کم است.
آیا قبل از آن باید کبد را بپزید؟
کبد ، برخلاف گوشت قرمز یا مرغ ، باید قبل از پخت و پز شسته شود. کبد دارای یک بافت نرم و نرم است و سطح آن می تواند با آلودگی هایی مانند خون ، صفرا یا دفع آلوده باشد و شستشوی خفیف و سریع آن با آب سرد به کاهش بار میکروبی سطحی و از بین بردن باقیمانده های خون کمک می کند. فقط مراقب باشید که با خیساندن طولانی یا خیس نروید زیرا ممکن است بافت کبد آبدار و طعم آن باشد. پس از شستشو ، کبد باید به خوبی خشک شود و بلافاصله پخته شود.
۴۷۲۳۲
منبع:خبرآنلاین