خواص این میوه ؛ از کاهش وزن گرفته تا جوان سازی پوست

به گفته محققان دانشگاه اینسبروک ، اتریش ، میوه ای کاملاً رسیده در آستانه آسیب دیده حاوی بالاترین آنتی اکسیدان است. در اینجا برخی از مزایای سلامتی برای سلامتی آورده شده است.
رطوبت پوست را حفظ کنید
ناماک در خبری نوشت: خوردن انجیر به جوان و پر جنب و جوش کمک می کند. اسیدهای چرب امگا 3 در شکل ها از پوست محافظت می کنند. مقابله با علائم پیری ؛ و کاهش قرمزی آکنه و سایر مشکلات پوستی ناشی از ترکیبات ضد التهابی.
به هضم غذا و کاهش وزن کمک کنید
انجیر منبع خوبی از فیبر رژیم غذایی است که به هضم غذا و کنترل وزن کمک می کند. مقدار بالای فیبر این میوه آب را جذب می کند و مدفوع را آسان تر می کند. این میوه بهترین گزینه برای درمان یبوست است. همچنین ، آنزیمی به نام انجین در انجیر قادر به پروتئین متابولیک به اسید آمینه است که می تواند منجر به کاهش وزن شود.
مقابله با سرطان پوست
انجیر حاوی فیتوشیمیایی به نام “بنزولدئید” ، عنصر فعال در عصاره آب این میوه که دارای قابلیت سرطان است. مطالعه سال نشان داد که انجیر منبع خوبی از ترکیبات فعال زیستی مانند اسیدهای فنولیک ، کواتارین و اسیدهای چرب است که می توانند در درمان سرطان های پوست به جز ملانوما مؤثر باشند. علاوه بر این ، انجیر حاوی کومارین هایی است که برای سرطان های پوستی و پروستات استفاده می شود.
فشار خون را کاهش دهید
انجیر منبع غنی پتاسیم است ، عنصری که به کنترل فشار خون کمک می کند. پتاسیم می تواند اثرات منفی نمک را بر فشار خون کنترل کند. بسیاری از افراد به اندازه کافی میوه و سبزیجات مصرف نمی کنند ، اما از سدیم بالا به صورت نمک استفاده می کنند که می تواند منجر به کمبود پتاسیم شود و احتمالاً منجر به فشار خون بالا شود.
محققان هشدار می دهند که میزان دریافت نمک باعث افزایش میزان سدیم خون می شود و از این طریق توانایی کلیه ها در دفع آب را کاهش می دهد. این آب اضافی در بدن فشار خون را افزایش می دهد.
۲۲۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین