سلامت خانواده

خوردن فلفل چیلی خطر چاقی را افزایش می دهد – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان

سلامت جو به نقل از پزشکی اخبار، فلفل شیلی فلفلی تند و خوش طعم است که در بسیاری از غذاها در سراسر جهان استفاده می شود. آنها متعلق به گونه هستند کپسایسین فلفل دلمه ای هم هست.

تحقیق در مورد کپسایسینترکیب فعال زیستی اصلی فلفل شیلی آن را به دلیل فواید سلامتی امیدوارکننده، به ویژه برای سلامت قلب و عروق برجسته می کند. شواهد نشان می دهد که این پتانسیل به مدیریت چاقی، دیابت و بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.

با این حال، چندین مطالعه مشاهده‌ای در مقیاس بزرگ، از جمله یک مطالعه جامع انجام شده در روستاهای چین، ارتباط معنی‌داری را بین دفعات مصرف غذاهای تند و چاقی کلی نشان داده‌اند.

برای بررسی این موضوع، بررسی رابطه بین مصرف فلفل شیلی و خطر چاقی در آمریکایی ها را بررسی کرد.

مشابه سایر مطالعات مشاهده ای، مطالعه جدید نشان داد که مصرف مکرر فلفل شیلی این بیماری با شاخص توده بدنی (BMI) بالاتر و خطر چاقی به خصوص در زنان و بزرگسالان بالای 60 سال مرتبط است.

علیرغم یافته های متناقض در مورد نقش فلفل شیلی در زمینه چاقی تا به امروز، کارشناسان توضیحات بالقوه ای را برای نتایج متناقض ارائه می دهند.

این مطالعه داده های 6138 بزرگسال آمریکایی 20 ساله و بالاتر را از سال 2003 تا 2006 تجزیه و تحلیل کرد.

محققان با استفاده از پرسشنامه بسامد غذا، فراوانی مصرف فلفل را در 12 ماه گذشته ارزیابی کردند.

بر اساس پاسخ ها، محققان شرکت کنندگان را به 3 گروه تقسیم کردند:

• عدم مصرف فلفل قرمز: صفر بار در ماه (17%)

• مصرف گهگاهی فلفل قرمز: کمتر از یک بار در هفته (74%)

استفاده مکرر از فلفل قرمز: حداقل یک بار در هفته (9%)

این مطالعه تفاوت های قابل توجهی را در عوامل جمعیت شناختی و سبک زندگی و همچنین خطر چاقی در بین سه گروه از مصرف کنندگان فلفل قرمز شناسایی کرد.

حدود 30 درصد از کسانی که به ندرت فلفل تند می خورند چاق بودند، در مقایسه با نزدیک به 35 درصد از افرادی که گهگاه فلفل چیلی می خورند و نزدیک به 38 درصد از افرادی که مکرر فلفل تند می خورند، چاق بودند.

تجزیه و تحلیل بیشتر نشان داد که به طور متوسط، افرادی که به طور مکرر فلفل قرمز مصرف می کنند، شاخص توده بدنی 0.71 امتیاز بالاتر از افراد غیر مصرف کننده دارند.

این تجزیه و تحلیل همچنین نشان داد که گروهی که بیشترین فلفل قرمز را مصرف کرده بودند، 55 درصد بیشتر از افراد غیرمصرف کننده در معرض خطر چاقی قرار داشتند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا