بهترین نوشیدنی ها برای پیری

خوردن غذاهای پر آب ، تحرک کافی ، مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی عادت زندگی ناسالم است که می تواند باعث بروز مشکلات پیری شود.
ایسنا نوشت: داشتن بدن سالم و پویا در سنین میانسالی و پیری ، حفظ رژیم غذایی متعادل و فعالیت بدنی در صدر توصیه ها است ، اما آنچه شما می نوشید بی اهمیت نیست. بسیاری از نوشیدنی های معروف به “نوشیدنی های سالم” پر از شکر هستند و کاری جز افزایش کالری نمی کنند.
در زیر چند نوشیدنی مفید و مؤثر در مورد پیری سالم وجود دارد.
1. کفیر
کفیر یک نوشیدنی لبنی تخمیر شده سرشار از پروبیوتیک است و ده ها باکتری و گونه های مخمر برای سلامت روده مفید هستند. شل بالز ، متخصص تغذیه می گوید: “در سنین میانسالی ، سلامت روده نقش مهمی در جلوگیری از بیماری ، تقویت ایمنی و حتی سلامت روانی دارد.” آدینا کاسترو ، یکی دیگر از متخصصان ، همچنین توصیه می کند که کفیر ساده را بخرید و به برچسب آن در “کشت زنده و فعال” توجه کنید. او پیشنهاد می کند که با یک چهارم فنجان (1 میلی لیتر) در روز شروع کنید و به تدریج به نصف و یک فنجان (1 تا 2 میلی لیتر) در روز می رسد.
2. عصاره استخوان
اگر طعم ملایم و ملایم آب مرغ را دوست دارید ، سه تا چهار فنجان عصاره استخوان را به رژیم غذایی هفتگی خود اضافه کنید. کاسترو می گوید نوشیدنی گرم حاوی اسیدهای آمینه مانند گلوتامین ، گلیسین ، پرولین ، هیستیدین و آرژنین و همچنین کلسیم ، فسفر ، پتاسیم ، منیزیم و روی است که برای استحکام استخوان ضروری است. ژلاتین موجود در آن همچنین به ترمیم دیواره روده کمک می کند و باعث افزایش جذب مواد مغذی با افزایش سن می شود. کلاژن موجود در عصاره استخوان نیز به انعطاف پذیری پوست کمک می کند. هنگام خرید ، به محصولی بروید که حداقل هشت ساعت پخته شود ، زیرا مواد مغذی بیشتری در این زمان آزاد می شوند.
1. دموی گیاهی
خواب کافی در شب یکی از مهمترین عوامل به نفع پیری سالم است و داروهای گیاهی می توانند کمک کنند. این نوشیدنی ها سرشار از ترکیبات گیاهی مانند پلی فنول ها و فلاونوئیدها هستند که سلولهای بدن را از استرس اکسیداتیو محافظت می کنند. استرس اکسیداتیو روند پیری را تسریع می کند. کاسترو توصیه می کند روزانه یک فنجان بابونه بنوشید تا آرامش بیشتری داشته باشید و خواب بهتری داشته باشید.
1. قهوه
به گفته The Independent ، قهوه از نظر آنتی اکسیدان ها بسیار زیاد است و خطر خطر آلزایمر و پارکینسون را کاهش می دهد. “افزایش شواهد نشان می دهد که قهوه تأثیر محافظتی در پیشگیری و کند شدن بیماری کبد دارد ، و کافئین ممکن است عملکرد این اندام را با تحریک آنزیم های کبدی بهبود بخشد ، کاسترو می گوید. اضافه کردن بیش از حد شکر ، خامه یا شربت های طعم دار مزایای قهوه را از بین می برد.
1. چای سبز
چای سبز ، تهیه شده از برگهای “Camelia cincinis” ، در دمای پایین امتداد دارد و طعم ظریف دارد. به گفته کاسترو ، چای سبز سرشار از پلی فنولی به نام AGCG است که یک آنتی اکسیدان قدرتمند است و استرس و التهاب اکسیداتیو را کاهش می دهد ، که هر دو در پیری مؤثر هستند. او توصیه می کند دو تا سه فنجان چای سبز را به مدت دو تا سه دقیقه دم کنید و قبل از ساعت دو بعد از ظهر نوشیدن کنید.
1. چای سیاه
چای سیاه همچنین از همان گیاه چای سبز تهیه می شود ، اما در دمای بالاتر به مدت چهار تا پنج دقیقه دم می کند و طعم تلخی دارد. این نوشیدنی حاوی پلی فنول هایی مانند “تئاتر” و “تئاتر” است که مانند پروبیوتیک عمل می کنند و با تغذیه باکتری های مفید روده از سیستم ایمنی بدن محافظت می کنند. کاسترو می گوید: نوشیدن روزانه یک تا دو فنجان چای سیاه قبل از ساعت دو بعد از ظهر توصیه می شود تا خواب شب مختل نشود.
1. آب
اگرچه ممکن است ساده به نظر برسد ، نوشیدن آب کافی در طول روز بسیار مهم است. شل بالز می گوید: “آب ، اگرچه زرق و برق خاصی ندارد ، اما بخش مهمی از بدن شما است.” اگر بدن به خوبی هیدراته شود ، به کنترل قند خون کمک می کند. نوشیدن آب همچنین خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، سنگ کلیه و دیابت را کاهش می دهد.
نکاتی در مورد آب آشامیدنی
– برش های میوه ، توت یا خیار را درون آب قرار دهید تا به آن طعم طبیعی بدهد.
– قالب های یخ ساخته شده از دیو یا میوه پوره را به آب اضافه کنید.
– برای هر فنجان قهوه ، چای یا نوشیدنی های انرژی زا یک لیوان آب بنوشید.
اگر نوشیدن آب را فراموش کردید ، یادآوری تلفن خود را فعال کنید و به علائم تشنگی بدن توجه کنید. آب کافی سطح انرژی را بالا نگه می دارد و انگیزه شما را برای فعال بودن و ادامه فعالیت های سالم تقویت می کند. تأمین آب کافی نیز با سلامت متابولیسم همراه است. یک مسئله مهم برای متابولیسم چربی ، انتقال مواد مغذی و دفع زباله.
۲۳۳۲۳۶
منبع:خبرآنلاین