نقش مؤثر فلفل سبز در سلامت قلبی عروقی – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار خبرنگار خبرنامه Mehr ، Green Pepper به عنوان یکی از پرکاربردترین سبزیجات دارای جایگاه ویژه ای در میزهای غذایی مردم است. این سرشار از ویتامین ها ، مواد معدنی و ترکیبات آنتی اکسیدانی است که به بهبود عملکرد بدن و جلوگیری از بسیاری از بیماری ها کمک می کند.
مطالعات نشان می دهد که مصرف فلفل سبز با کاهش سطح کلسترول بد و تری گلیسیریدهای خون مانع از گرفتگی رگه ها می شود که می تواند خطر فشار خون بالا و بیماری های قلبی را کاهش دهد.
ویتامین C و A در فلفل سبز نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد. این دو ویتامین باعث می شود بدن در برابر عفونت ها مقاوم باشد و همچنین به حفظ سلامت پوست ، چشم و مخاط کمک می کند.
فلفل سبز ؛ ضد عفونی دستگاه گوارش و معده
فلفل سبز دارای خواص ضد باکتریایی است و مقاومت دستگاه گوارش را در برابر عفونت ها افزایش می دهد. با تحریک ترشح بزاق و اسید معده ، گیاه اشتها را افزایش می دهد و روند هضم را بهبود می بخشد.
این خبر حاکی از آن است که فلفل سبز به عنوان یک مسکن طبیعی در کاهش درد شدید از جمله میگرن مؤثر است ، و همچنین ترکیبات ضد التهابی آن برای تسکین بواسیر ملتهب گزارش شده است و فلفل سبز با افزایش جریان خون به پوست سر ، ریزش مو را کاهش می دهد. آنتی اکسیدان های موجود در آن همچنین از پیری زودرس پوست جلوگیری می کنند.
علیرغم فواید بیشمار ، متخصصان توصیه می کنند که مبتلایان به آلرژی پوست یا مشکلات دستگاه گوارش از مصرف بیش از حد فلفل سبز جلوگیری کنند. از آنجا که خوردن بیش از حد می تواند علائم آلرژی را تشدید کند.
فلفل یک گیاه و یک گیاه یک ساله با تولد اصلی ساحل آمریکا است که ساقه های فلفل به 2 سانتی متر می رسد و برگهای آن به رنگ سبز تیره و تیز است و گلها در انتهای ساقه از یکدیگر به رنگ سفید و جداگانه به نظر می رسند. میوه این گیاه که همان فلفل است ، در دو نوع خوراکی و زینتی یافت می شود.
فلفل را می توان به صورت قرمز ، سبز ، زرد و بنفش و نازک ، ضخیم و گوشتی ، گوشت ضخیم و کوتاه ، کروی و به شکل گیلاس ، بیضوی ، کروی و به شکل گوجه فرنگی مشاهده کرد.
فلفل سبز به عنوان مؤلفه اصلی رژیم غذایی آمریکایی و هندی شناخته می شود و فلفل سبز حاوی کپسایسین ، ویتامین A ، ویتامین C ، ویتامین B ، ویتامین E ، آهن ، منیزیم و پتاسیم و مس است و علت اصلی طعم تند فلفل به دلیل آنتی اکسیدان است.
مصرف فلفل سبز بدن را در برابر آسیب های رادیکال آزاد محافظت می کند و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و کپسایسین در فلفل سبز تند باعث کاهش سطح کلسترول بدن می شود و میزان ویتامین های موجود در آن را کاهش می دهد.
فلفل سبز در دو نوع شیرین و تند وجود دارد. نوع تند آن به دلیل وجود کپسایسین می تواند خاصیت بیشتری داشته باشد ، اما خواص فلفل سبز در زیر در خواص فلفل شیرین و فلفل تند رایج است.
حال و هوای بهبود یافته ، مصرف فلفل سبز هورمون اندورفین را در مغز آزاد می کند و منجر به خوشبختی فرد می شود ، سیستم قلبی عروقی را پشتیبانی و تحریک می کند ، از آترواسکلروز و فشار خون جلوگیری می کند ، کلسترول و تری گلیسیرید را کاهش می دهد. تحقیقات نشان داده است که افرادی که هر روز در هنگام غذا فلفل سبز مصرف می کنند ، نسبت به سایرین به بیماری قلبی عروقی مبتلا هستند.
مسکن موضعی و میگرن و سردرد
خصوصیات ضد باکتریایی فلفل سبز مقاومت بدن را در برابر عفونت های دستگاه گوارش تقویت می کند و می تواند اسهال عفونی را درمان کند و التهاب و خونریزی را کاهش دهد و فلفل سبز به عنوان یک داروی از دست دادن ضد هوا استفاده می شود و از فولیکول مو در اثرات مضر دی هیدروتستون محافظت می کند. فلفل حاوی سیلیکون طبیعی است که باعث افزایش جریان خون به پوست سر و فولیکول های مو می شود و رشد مو را تقویت و تقویت می کند.
فلفل سبز سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که به حفظ ایمنی در برابر سرطان و تنظیم فلفل سبز کمک می کند ، بنابراین برای دیابتی ها بسیار مفید است.
مقادیر بالای فیبر خوراکی به پاکسازی روده ها و جلوگیری از یبوست کمک می کند ، و خاصیت ضد التهابی فلفل سبز به تسکین درد و تورم بیماریهای پوکی استخوان ، آرتریت روماتوئید کمک می کند.
سطح بالای ویتامین A و C سیستم ایمنی بدن را افزایش داده و غشای مخاطی سالم را در بینی و ریه ها در برابر عوامل بیماری زا ، به ویژه بیماری های تنفسی و ریه افزایش می دهد و وجود ویتامین E بالا در فلفل سبز به بهبود تولید چربی طبیعی پوست کمک می کند و به بهبود سطح بالای پوست کلسیم و کلسیم کمک می کند.