سلامت خانواده

آیا کنجد روی نان های سنتی مفید است؟

نهایی بههانی: دکتر حمید خسوی ، یک متخصص غذا و علوم گفت: “کنجد منبع غنی پروتئین و اسیدهای چرب سالم است و به کیفیت غذایی نان کمک می کند و سرشار از کلسیم ، آهن و منیزیم است.” حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی است و از بدن در برابر التهاب محافظت می کند و طعم و بافت نان کنجد و رضایت و رضایت و سیری را بهبود می بخشد.

چه اتفاقی برای کنجد در نتیجه گرمای اجاق گاز می افتد؟

یکی از شایع ترین سؤالات خانواده ها در مورد میزان شدت آسیب گرما به کنجد است. دکتر Khosravi می گوید: گرمای اجاق گاز می تواند چربی اشباع نشده کنجد را اکسیده شود ، اما این به دلیل زمان پخت و پز کوتاه نیست. البته بخشی از ویتامین ها اشمیه وت شرح کنجد تغییر کرده و کاهش می یابد ، اما کاملاً از بین نمی رود و ترکیبات آنتی اکسیدانی آن هنوز هم پایدار و حتی دسترسی بیولوژیکی تر هستند. معمولاً تصور می شود که نان کنجد بسیار مغذی است ، اما میزان کنجد روی سطح نان اغلب کم است و نمی تواند تمام خواص آن را منتقل کند. بنابراین نان کنجد خوب است اما کافی نیست. بهتر است علاوه بر نان یا بو داده در سالادها ، ماست ، صبحانه یا غذا از کنجد استفاده کنید. ترکیبی از کنجد با نان کامل یا کامل می تواند پروتئین ، فیبر و مواد معدنی را فراهم کند.

خطر استفاده از کنجد روی نان های سنتی

اگر کنجد قبل از استفاده به درستی حفظ نشود ، ممکن است با سم قارچی آفلوکسین آلوده شود ، که گرمای اجاق گاز را از بین نمی برد. به دلیل کنترل بی کیفیت در برخی از نانوایی های سنتی ، می توان از کنجد قدیمی یا کپک زده استفاده کرد. اما در نان های صنعتی یا نانوایان مدرن ، کنجد معمولاً در بسته بندی ها و شرایط استاندارد نگه داشته می شود و خطر خطر بسیار پایین تر است.

کنجد سفید یا سیاه؟

کنجد سفید و سیاه هر دو مفید است ، اما کنجد سفید دارای طعم نرم و شیرین تر است و بیشتر برای نان و شیرینی استفاده می شود. کنجد سیاه دارای آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی بیشتر و ارزش غذایی بالاتر است. دانه های کنجد دارای پوسته سختی هستند که اغلب در دستگاه گوارش دفع می شود ، بنابراین اگر به عنوان خمیر مانند قوس یا کره خرد شود یا مصرف شود ، مواد مغذی مانند کلسیم ، آهن ، روی و آنتی اکسیدان ها توسط بدن آزاد و جذب می شوند. اما این بدان معنا نیست که کنجد کامل ، کامل یا خام است ، حاوی فیبر خوبی است و اسیدهای چرب مفید آن جذب می شوند و تأثیر مثبتی بر سلامت گوارشی و سیری دارند. البته هضم کنجد خام برای برخی از افراد سخت تر است.

کنجد یکی از آلرژن های مشهور است و برخی از افراد ، به ویژه کودکان ، ممکن است به آن حساسیت داشته باشند. این حساسیت می تواند از علائم خفیف دستگاه گوارش یا پوست تا واکنش های جدی تر باشد. در نتیجه ، افراد حساس یا کودکانی که سابقه آلرژن دارند باید با احتیاط مصرف شوند.

چرا کنجد سیاه فله ممنوع است؟

کارشناسان بهداشت هشدار می دهند که استفاده از کنجد سیاه به دلیل بی نظمی بودن آلودگی های احتمالی با چشم غیر مسلح برای همه نانوایی ها ممنوع است. با افزایش واردات کنجد از کشورهای همسایه شرقی افغانستان و پاکستان و عدم رعایت نقاط بهداشتی ، برداشت ، انبار و حمل آن به ایران ، و حتی نگهداری غیرقابل اعتماد از ذخیره کنجد در انبارهای کشور ، خریداران سیاه کنجد به طور مکرر با آلودگی های دیدنی مانند Black Mice آلوده می شدند. بنابراین ، نانوایی ها از مصرف کنجد سیاه ممنوع هستند و لازم است فقط از بسته بندی کنجد سفید و با یک پروانه بهداشتی استفاده کنند. البته اگر از کنجد رنگی و سیاه استفاده می کنید ، مشخصات بهداشتی و بسته بندی استانداردی ندارد.

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا