سلامت خانواده

یک دانه کوچک با خواص بزرگ برای قلب

دانه های کدو تنبل یا دانه های کدو تنبل از جمله مواد مغذی ترین غذاهایی هستند که در طب سنتی و تحقیقات تغذیه ای مدرن جایگاه ویژه ای دارند. این دانه های کوچک سرشار از ویتامین ها ، مواد معدنی ، فیبر و آنتی اکسیدان ها هستند که می توانند به طور مرتب طیف گسترده ای از بیماری ها را کنترل کرده و سلامت عمومی بدن را بهبود بخشند.

ترکیب منحصر به فرد اسیدهای چرب امگا -3 و امگا -3 به همراه فیبر و آنتی اکسیدان های طبیعی در تخم مرغ های کدو تنبل ، این غذا را به یک مکمل طبیعی برای سلامت قلبی عروقی تبدیل کرده است. مصرف روزانه این دانه ها باعث کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب در بدن می شود و در نتیجه خطر فشار خون بالا ، گرفتگی ورید و حمله قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا