۱۰ غذا برای طول عمر طولانی تر

براساس مطالعه ای که در مجلات آکسفورد منتشر شده است ، رژیم غذایی افرادی که رژیم مدیترانه ای را دنبال می کنند شامل سبزیجات غیر کوره ، غلات کامل ، لوبیا ، آجیل و دانه ها به عنوان غذای اصلی است. در اینجا پنج مورد ضروری این رژیم غذایی برای زندگی طولانی تر و سالم تر است.
روغن زیتون
همشهری نوشت: “اگرچه خوردن آن ممکن است در ایرانیان ما خیلی خوب نباشد و باید طعم و مزه ما را تغییر دهد ، روغن زیتون مطبوعاتی یکی از مؤلفه های اصلی رژیم مدیترانه است.” این روغن منبع اصلی چربی در رژیم غذایی است و چربی اشباع نشده را برای بدن فراهم می کند. هنگامی که از منابع گیاهی گرفته می شود ، سطح کلسترول کلی و کلسترول بد را کاهش می دهد. طبق دستورالعمل های تغذیه ای ، چندین چربی اشباع نشده خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و مرگ و میر را کاهش می دهد.
آجیل و دانه
هر هفته ، سعی کنید حداقل چهار وعده آجیل خام بدون نمک بخورید. این آجیل ها شامل بادام ، گردو ، فندق ، بادام ، دانه آفتابگردان ، دانه کدو تنبل و موارد دیگر می شوند. آنها چربی های سالم را به شکل امگا -3 و چربی های اشباع نشده ارائه می دهند ، ضمن حفظ سلامت قلب ، التهاب و توانایی های شناختی.
ماهی
ماهی ها همچنین بخش مهمی از رژیم مدیترانه هستند. گزینه های سالم شامل ماهی های فضایی ، ماهی تن ، ماهی قزل آلا و کولی است. این ماهی ها که به عنوان ماهی چرب شناخته می شوند ، حاوی اسیدهای چرب امگا -3 هستند که باعث کاهش التهاب ، کاهش لیپیدهای خون و لخته های خون می شوند و خطر نارسایی قلبی و سکته مغزی را کاهش می دهند.
میوه
میوه های آنتی اکسیدان و فیبر که باعث بهبود سلامت سیستم ایمنی بدن و محافظت از بدن می شوند ، در رژیم غذایی مدیترانه ای مصرف می شوند. این میوه ها شامل سیب ، موز ، پرتقال ، خربزه ، هلو ، گلابی ، توت فرنگی ، انگور ، خرما ، انجیر و موارد دیگر است.
سبزیجات
وقتی صحبت از سبزیجات می شود ، سبزیجات بیشتر می شوند ، بهتر می شوند. در رژیم غذایی مدیترانه ای ، گوجه فرنگی ، کلم بروکلی ، کلم ، اسفناج ، کلم بروکسل ، خیار و موارد دیگر یک برنامه روزانه است. این سبزیجات از بیماری های مزمن محافظت می کنند و ویتامین ها ، مواد معدنی ، پلی فنول و فیبر را در اختیار بدن قرار می دهند.
گیاهان و ادویه جات ترشی جات
اضافه کردن طعم خوشمزه به هر غذایی با اضافه کردن برخی از گیاهان و ادویه ها امکان پذیر است. طعم و مزه غذای خود را با نمک دریایی ، فلفل ، زردچوبه ، دارچین ، فلفل ، پونه کوهی ، سیر ، ریحان ، نعناع ، رزماری ، مریم گلی ، دارچین هندوئیسین بهبود بخشید. علاوه بر غذا ، آنها سالم هستند و دارای خاصیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی هستند.
لبنیات
در بخش لبنیات ، ماست یونانی ، شیر ، پنیر و موارد دیگر در مقادیر متوسط برای مصرف قابل قبول است. آنها به حفظ سطح کلسیم و پروتئین در بدن کمک می کنند ، ضمن اینکه پروبیوتیک ها نیز افزایش می یابد.
غلات کامل
جو ، برنج قهوه ای ، چاودار ، جو ، ذرت و گندم سیاه دانه های مناسبی هستند که در این رژیم غذایی توصیه می شوند. این غلات به احساس کامل کمک می کنند ، هضم آنها آسان است ، تنظیم قند خون و تأمین ریز مغذی های ضروری است.
لوبیا
رژیم غذایی مدیترانه ای به دلیل تنوع گسترده ای از گزینه های سالم ، که هر کدام طعم خاص خود را دارند ، هرگز کسل کننده نیست. لوبیا مانند لوبیا ، نخود فرنگی ، عدس ، حبوبات ، بادام زمینی و نخود فرنگی علاوه بر تهیه فیبر و مواد معدنی حیاتی ، نیاز روزانه پروتئین را نیز برآورده می کند.
غذاهای دریایی
بسیاری از افراد ممکن است در شرایط فعلی نتوانند رژیم غذایی غذاهای دریایی را دنبال کنند و این بخش از مقاله صرفاً برای آگاهی از نیازهای رژیم مدیترانه است. در کنار ماهی های چرب ، مردم می توانند میگو ، خرچنگ ، صدف و ماهی سفید مصرف کنند. این ماهی ها اثرات مشابهی با ماهی های چرب دارند ، با این حال ، برخی از این ماهی ها نیز کلسترول بالایی دارند و بنابراین باید اعتدال مشاهده شود.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین