بهداشت و درمان

چراغ راهنمای تغذیه؛ راهی برای شکل‌دهی ذائقه و انتخاب سالم  دانش آموزان

به گفته آژانس خبری بهداشت ، دکتر عبدالحیم بهفار افزود: راهنمای تغذیه ابزاری ساده و قابل درک برای همه بخش های جامعه است. سبز ، زرد و قرمز مصرف کننده را نشان می دهد که کدام محصولات برای سلامتی بهتر هستند و از کدام کمتر مصرف می شوند. این شفافیت به خانواده ها ، به ویژه دانش آموزان کمک می کند تا در مورد تغذیه تصمیمات دقیق تری بگیرند.

وی گفت: مطالعات علمی نشان می دهد که رنگ های خاص می توانند بر طعم غذا تأثیر بگذارند و بر شکل گیری سلیقه ها تأثیر بگذارند. قرمز معمولاً با طعم های شیرین ، پرانرژی و سبز با طعم های طبیعی و سالم همراه است و این ابزار ساده می تواند ترجیحات غذایی کودکان و نوجوانان را به انتخاب های سالم تر هدایت کند.

دکتر بهفر تأکید کرد: مصرف بیش از حد قند و چربی های ترانس در کودکان می تواند خطر چاقی ، دیابت نوع 2 و مشکلات قلبی را افزایش دهد و مطالعات نشان می دهد کودکانی که از نشانگرهای غذایی استفاده می کنند کمتر از 5 تا 5 درصد از غذاهای پر و پر از چربی مصرف می کنند.

وی خاطرنشان کرد: شاخص نمک و چربی در راهنمای تغذیه به ویژه برای جلوگیری از فشار خون و بیماری های قلبی بسیار مهم است و کاهش مصرف نمک به 5 گرم در روز می تواند فشار خون را 5 تا 5 میلی متر جیوه کاهش دهد.

دکتر بافر گفت: “سازمان غذا و داروی با همکاری تولید کنندگان و نظارت ، سعی در استاندارد ، شفاف و دقیق داشته است تا مصرف کنندگان بدون نیاز به اطلاعات علمی پیشرفته بهترین انتخاب را داشته باشند.”

در پایان ، وی تأکید کرد: مدارس و خانواده ها باید به لامپ تغذیه ای توجه کنند و هر انتخاب سالم امروز سلامت فردا را تضمین می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا