سلامت خانواده

تغییرات آب و هوا می تواند مصرف قند را افزایش دهد – خبرگزاری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گزارش CNN ، محققان خرید غذای خانگی آمریکایی را بین سالهای 1 تا 2 مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و آنها را با داده های آب و هوایی محلی مقایسه کردند. برای هر 3.5 درجه فارنهایت ، مصرف قند به ازای هر فرد 4.3 گرم در هر نفر افزایش یافته است. بیشتر این افزایش در مصرف نوشیدنی ، آب میوه و دسرهای یخ زده بود.

پن هی گفت: “موضوعات بهداشت عمومی مربوط به مصرف قند به طور گسترده مورد بحث قرار گرفته است ، اما اگر تعامل با تغییرات آب و هوایی را در نظر بگیریم ، اوضاع بدتر می شود.”

محققان تخمین می زنند که اگر گرم شدن کره زمین به سرعت فعلی خود ادامه یابد ، مصرف افزودنی می تواند حدود 2 گرم در روز به سال افزایش یابد.

انجمن قلب آمریکا توصیه می کند که مصرف مواد افزودنی روزانه برای مردان و 2 گرم برای زنان محدود شود ، زیرا بیش از حد مصرف مواد افزودنی خطر چاقی ، دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی را افزایش می دهد.

محقق دانشگاه کمبریج در انگلستان گفت: “شواهد در مورد چگونگی تغییر الگوهای غذایی گرمای شدید هنوز نسبتاً کم است.”

وی گفت: “این تحقیق مسیری را که از طریق آن می تواند تغییرات آب و هوا بر سلامت انسان تأثیر بگذارد ، برجسته می کند.”

کوکوفسکی افزود: “آنچه به ویژه نگران کننده است این است که آسیب پذیرترین گروه ها هر دو بیشتر در معرض خطر گرم شدن هستند و بیشتر در معرض خطر بیماری های رژیم غذایی هستند.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا