نقش تغذیه در کنترل تشنج Cocho – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرگزاری مهر ، در روز جمعه ، 4 اکتبر ، دکتر پاروان کریمزاده ، در اولین کنگره بین المللی تغذیه بالینی در پزشکی کودکان ، با همکاری سازمان بیمه درمانی ایران ، که در مرکز کنفرانس بین المللی دانشگاه شهید بهشی برگزار می شود ، گفت:: کتوژنیک می تواند فرکانس و جدی بودن سفتها را کاهش داده و کیفیت زندگی این کودکان را بهبود بخشد.
وی گفت: “رژیم کتوژنیک مبتنی بر مصرف چربی زیاد و محدودیت های شدید کربوهیدرات است و با تغییر متابولیسم مغز ، شرایطی را ایجاد می کند که احتمال تشنج را کاهش می دهد ، با این حال ، اجرای خودسرانه این رژیم می تواند منجر به عوارض جدی مانند اختلال رشد ، مشکلات دستگاه گوارش و صدمات متابولیکی شود.”
متخصص عصبی این کودک تأکید کرد: والدین نقش مهمی در موفقیت درمان و پیروی دقیق از رژیم غذایی ، نظارت بر وضعیت کودک و همکاری مداوم با تیم تخصصی تغذیه و پزشکی دارند و هرگونه غفلت اندک می تواند روند درمانی را مختل کند.
در پایان ، کریمزاده خاطرنشان کرد: تشنج مقاوم فقط کنترل نمی شود. تغذیه مناسب می تواند یک همراهی حیاتی برای کاهش تشنج ، تقویت سلامت مغز و بهبود کیفیت زندگی کودک باشد و این یک هشدار جدی برای خانواده ها است که از اهمیت تغذیه به عنوان بخشی از درمان جدی استفاده کنند.