سلامت خانواده

نقش تغذیه در کنترل تشنج Cocho – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرگزاری مهر ، در روز جمعه ، 4 اکتبر ، دکتر پاروان کریمزاده ، در اولین کنگره بین المللی تغذیه بالینی در پزشکی کودکان ، با همکاری سازمان بیمه درمانی ایران ، که در مرکز کنفرانس بین المللی دانشگاه شهید بهشی برگزار می شود ، گفت:: کتوژنیک می تواند فرکانس و جدی بودن سفتها را کاهش داده و کیفیت زندگی این کودکان را بهبود بخشد.

وی گفت: “رژیم کتوژنیک مبتنی بر مصرف چربی زیاد و محدودیت های شدید کربوهیدرات است و با تغییر متابولیسم مغز ، شرایطی را ایجاد می کند که احتمال تشنج را کاهش می دهد ، با این حال ، اجرای خودسرانه این رژیم می تواند منجر به عوارض جدی مانند اختلال رشد ، مشکلات دستگاه گوارش و صدمات متابولیکی شود.”

متخصص عصبی این کودک تأکید کرد: والدین نقش مهمی در موفقیت درمان و پیروی دقیق از رژیم غذایی ، نظارت بر وضعیت کودک و همکاری مداوم با تیم تخصصی تغذیه و پزشکی دارند و هرگونه غفلت اندک می تواند روند درمانی را مختل کند.

در پایان ، کریمزاده خاطرنشان کرد: تشنج مقاوم فقط کنترل نمی شود. تغذیه مناسب می تواند یک همراهی حیاتی برای کاهش تشنج ، تقویت سلامت مغز و بهبود کیفیت زندگی کودک باشد و این یک هشدار جدی برای خانواده ها است که از اهمیت تغذیه به عنوان بخشی از درمان جدی استفاده کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا