سلامت خانواده

مصرف این غذاها حافظه را کاهش می دهد

داشتن حافظه قوی موضوعی است که برای بسیاری از ما مهم است ، چه در آموزش و چه در زندگی روزمره ، ورزش کردن و داشتن یک تغذیه سالم باعث بهتر شدن مغز می شود ، اما یکی از مواردی که باعث کاهش حافظه می شود ، ورزش و انگیزه نیست.

علاوه بر این ، خوردن غذاهای خاص برای حافظه مضر است و به آنها نمی توان امیدوار بود که از راندمان خوب مغز باشد ، زیرا می توانند به مرور زمان به سلامت بدن ما آسیب برساند. در اینجا برخی از این غذاهای مضر و کاهش دهنده آورده شده است.

فست فود و غذاهای فرآوری شده

بیشتر غذاهای فست فود ، مانند انواع ساندویچ و پیتزا در رستوران ، نمک و چربی زیادی دارند و به سلامت قلب ، کشتی ها و در نتیجه ذهن آسیب می رسانند.

این غذاها اغلب حاوی چربی های ترانس هستند که برای قلب و مغز انسان مضر هستند و همچنین مقادیر زیادی قند و سایر مواد مصنوعی موجود در این غذاها.

هنگامی که غذاهای فرآوری شده به طور مرتب مصرف می شوند ، می توانند غذاهای واقعی را که مواد مغذی مغز را فراهم می کنند جایگزین کنند. این غذاها همچنین می توانند باعث چاقی و التهاب شوند.

شیرین کننده های مصنوعی

شکر ، شکر و شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام باعث آسیب دائمی به سیستم عصبی می شوند. گروهی از محققان مطالعه ای را انجام دادند که نشان می دهد وقتی افراد شیرین کننده ها را بدون کالری مصرف می کنند ، باکتری های موجود در روده به شکلی تغییر می کنند که راه را برای دیابت نوع 2 هموار می کند. دیابت خطر ابتلا به بیماری های شناختی مانند بیماری آلزایمر را نسبت به زمان های دیگر افزایش می دهد.

چربی های اشباع شده

چربی های اشباع شده مانند روغن حیوانات و پنیر ، چربی های ترانس مارگارین جامد ، کرم شیرینی و کیک ، پیتزا یخ زده ، خمیر یخ زده ، کرم قهوه و پاپ کورن مایکروویو همه تأثیر منفی بر حافظه دارند.

بیسکویت آماده است

اسیدهای چرب ترانس که برای تولید این ترکیبات استفاده می شود باعث می شود مغز سیستم انتقال عصبی را کوچک کند ، التهاب و مختل کند. مطالعات نشان می دهد که این اسیدها می توانند آسیب جدی به مغز وارد کنند.

گوشت قرمز و ماهی حاوی جیوه

گوشت قرمز باعث ایجاد مغز سرد و چربی اشباع بالا می شود. بیشتر مردم فکر می کنند که جیوه فقط بر سیستم شناختی انسان تأثیر می گذارد ، بلکه بر مخچه نیز تأثیر می گذارد.

مخچه بخشی از مغز انسان است که بر تعادل ، هماهنگی و دید انسان تأثیر می گذارد. استفاده از ماهی بیش از یک بار در هفته توصیه نمی شود.

آرد سفید

بهتر است از نان هایی که با آرد کامل پخته می شوند استفاده کنید.

نوشیدنی های شیرین

با مصرف نوشیدنی های شیرین ، سیستم تنظیم کننده مغز نمی تواند کالری موجود در آن را کنترل کند. سلولهای عصبی موجود در هیپوتالاموس به طور معمول نمی توانند با انرژی سوخته شده از طریق ورزش ، کالری های مصرف شده را مطابقت دهند. شواهد نشان می دهد که نوشیدنی های شیرین مانند غذاهای جامد گرسنگی را کاهش نمی دهند. به همین دلیل بیشتر این نوشیدنی ها مصرف می شوند.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا