سلامت خانواده

این غذاها قاتل حافظه هستند

محققان دانشگاه چیبا در ژاپن اثرات رژیم غذایی بالا را بر روی مگس های میوه ای بررسی کردند – مدلی که دارای مسیرهای عصبی و متابولیکی مشابهی است – که این رژیم باعث افزایش سطح چربی و قند خون و تجمع چربی در روده شد. اما مهمتر از همه ، حافظه مگس ها تحت تأثیر قرار گرفت: حافظه کوتاه مدت دست نخورده باقی مانده است ، اما حافظه میان مدت و بلند مدت به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

علت این اختلال در یک فرآیند سلولی به نام اتوفاژی نهفته است. اتوفاژ همان فرایندی است که سلولها برای سالم ماندن زباله ها و زباله ها را بازیافت می کنند. این روند در رژیم غذایی بالا مختل شد.

خبر امیدوارکننده این است که محققان دریافتند که با افزایش اتوفاژی می توان آسیب حافظه را جبران کرد. روشهای پیشنهادی شامل ورزش ، ناشتا متناوب یا داروهای تقویت کننده اتوفاژال مانند راپامایسین است.

دکتر آیانو توونکی ، رئیس مطالعه می گوید: “عادت های غذایی ما تأثیر مستقیمی بر سلامت مغز دارد.” یافته های ما می تواند به کشف راهکارهایی برای جلوگیری از از بین رفتن حافظه و بیماریهای عصبی کمک کند. “

پیام ساده این تحقیق برای همه ما: مراقبت از مغز با مراقبت از رژیم غذایی آغاز می شود. دفعه بعد که در مورد یک غذای عالی فکر می کنید ، به یاد داشته باشید که حافظه شما نیز در خط است!

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا