سلامت خانواده

آیا کبد مرغ واقعاً مکانی برای ذخیره سموم است؟

نهایی بههانی: ازKetter Hamid Khosravi ، متخصص علوم غذا و فناوری در مصاحبه با News Online مگسوید: کبد سالم یک غذای فوق العاده مغذی است که می تواند بیشتر نیازهای روزانه ما به ریز مغذی ها را فراهم کند ، و برخلاف اعتقاد عمومی ، نه تنها عضو سموم نیست بلکه یکی از فعال ترین اندام های متابولیکی است که به سم زدایی ، تولید پروتئین و ویتامین ها کمک می کند. کبد مرغ حاوی پروتئین کامل است. ویتامین بوها برای سیستم ایمنی و سیستم ایمنی بدن و ویتامین بسیار بالا و مفید است شرح و آهن بالای آن برای کم خونی مؤثر است و فولات بالا ، ریبوفلاوین ، نیاسین ، روی و سلنیوم دارد. البته ویتامین بوها کبد هم می تواندخطرمی بینمبرخائی بوها افزایش

آنتی بیوتیک های باقیمانده در JAG های غیر نظارت

همانطور که گفته شد ، برخلاف تصور عمومی ، کبد مرغ ذخیره سم مرغ نیست ، اما ممکن است حاوی داروهای باقیمانده یا فلزات سنگین باشد. در حقیقت ، کبد مرغ یکی از مکان های تجمع آنتی بیوتیک باقیمانده است ، به خصوص اگر فاصله قانونی بین آخرین تزریق و ذبح رعایت نشود ، داروی باقی مانده در کبد باقی می ماند و نگرانی هایی در مورد مقاومت آنتی بیوتیکی ، آلرژی به مواد مخدر و تجمع مزمن وجود دارد.

در مورد مزارع مرغداری غیرمجاز یا غیرمجاز ، این یک نگرانی جدی برای سلامتی است و با توجه به اینکه گرمای زیاد آنتی بیوتیک باقیمانده را از بین نمی برد ، همیشه توصیه می شود که کبد مرغ فقط از مراکز معتبر و قابل ردیابی تهیه شود و برای مصرف مکرر یا در گروه های حساس مانند کودکان یا بیماران ، با احتیاط مصرف شود. تجمع آنتی بیوتیک ها در کبد مرغ بیش از کبد کبد است زیرا در مزارع طیور ، حجم زیادی از مرغ در یک فضا نگهداری می شود و خطر بیماری و استفاده بیشتر از آنتی بیوتیک ها افزایش می یابد.

مقایسه ارزش قلب و کبد مرغ از گوسفند

کبد گوسفند از نظر چگالی مواد مغذی قوی تر است اما ممکن است برای بعضی از آنها سنگین تر یا دیر باشد ، اما کبد مرغ ایمن تر ، هضم آسان تر و کلسترول کمتر از کبد گوسفند است. قلب مرغ نیز مانند قلب گوسفند یک بافت عضلانی است. این پروتئین بالا و چربی کم دارد و از نظر ارزش غذایی می تواند گزینه خوبی باشد. به خصوص برای افرادی که به دنبال منابع پروتئین سبک تر از گوشت قرمز هستند ، اگر به خوبی پخته شده و به خوبی پخته شود.

مصرف کبد مرغ را در این گروه از افراد محدود کنید

کودکان و زنان باردار به دلیل ویتامین بوها بالای کبد مرغ و خطرمی بینمبرخائی بوهاکلسترول بالا ، بیماران مبتلا به سنگ نقرس یا کلیه به دلیل پورین کبد زیاد و افراد مبتلا به مشکلات کبد یا آلرژی به مواد مخدر نباید از کبد مرغ استفاده کنند. نکته مهم این است که علاوه بر ادعای دروغین کبد مرغ ، بسیاری از تصورات غلط دیگر در مورد کبد مرغ وجود داشته است که به دلیل آهن و آهن آن است. شرح2 ، به طور معجزه آسایی کم خونی ، اما لازم به ذکر است که درمان اصلی کم خونی فقط با نظر پزشک امکان پذیر است. همچنین ادعا می شود که کبد مرغ باعث تقویت حافظه و شعور می شود که از این نظر کافی نیست.

می تواندهفته ای یک بار ید بخورید

مصرف مناسب هفته ای یک بار در هفته ۵۰ به ۱۰۰ کبد مرغ گرم و کاملاً پخته شده هیچ مشکلی برای سلامتی ایجاد نمی کند. کبد مرغ فساد سریع دارد و باید تا دو روز در دمای هوا تازه یا در یخچال باشد ۱ به ۴ درجه سانتیگراد و برای نگهداری طولانی تر در فریزر در دمای منفی ۱۸ درجه برای یک دوره ۳ به ۴ ماه توصیه می شود کبد مرغ به دلیل داشتن مجموعه ای از باکتری هامی بینمپاتوژن باید کاملاً پخته شود.

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا