هشدار برای افزایش مصرف کافئین در بین دانشجویان

عبدالبر عبدالحیم بهفر گفت: “مصرف نوشیدنی های انرژی زا ، قهوه ، نوشیدنی های گازدار و شکلات های صنعتی می تواند تأثیر منفی بر سلامت جسمی و روانی نوجوانان بگذارد.”
وی افزود: “مطالعات علمی نشان می دهد که مصرف بیش از کابئین می تواند باعث اختلال در خواب ، افزایش اضطراب و بی قراری ، افزایش فشار خون و ضربان قلب ، کاهش جذب کلسیم و حتی وابستگی شود.” این موضوعات می تواند بر عملکرد تحصیلی دانشجویان و بهداشت عمومی تأثیر بگذارد.
بهفر گفت: “خانواده ها و مدارس باید به دانش آموزان اطلاع دهند و مصرف نوشیدنی های Percafin را محدود کنند.” تشویق آب مصرف ، شیر و داروهای گیاهی ، خواب کافی و فعالیت بدنی منظم روشهای موثری برای کاهش اثرات منفی کافئین است.
وی افزود: نظارت بر فروش نوشیدنی های انرژی زا و نوشیدنی های پیش بینی در مدارس ، ارائه آموزش های تدریجی برای کاهش مصرف و همکاری نزدیک با وزارت آموزش و پرورش برنامه های مداوم برای حفظ سلامت دانش آموزان و افزایش تمرکز آنها در مدرسه است.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین