افزایش مصرف کافئین در دانشآموزان و پیامدهای سلامت آن

مدیر کل سازمان غذا و داروی سازمان غذا و داروی با اشاره به افزایش مصرف کافئین در بین دانشجویان ، گفت: مصرف نوشیدنی های انرژی زا ، قهوه ، نوشیدنی های گازدار و شکلات های صنعتی می تواند تأثیر منفی بر سلامت جسمی و روانی نوجوانان داشته باشد.
دکتر عبدالحیم بهفار افزود: “مطالعات علمی نشان می دهد که مصرف بیش از کابئین می تواند باعث اختلالات خواب ، افزایش اضطراب و بی قراری ، افزایش فشار خون و ضربان قلب ، کاهش جذب کلسیم و حتی وابستگی شود.”
بهفر گفت: “این مسائل می تواند بر عملکرد تحصیلی دانشجویان و سلامت عمومی آنها تأثیر بگذارد.”
وی گفت: “خانواده ها و مدارس باید به دانش آموزان اطلاع دهند و مصرف نوشیدنی های Percafin را محدود کنند.” تشویق مصرف آب ، شیر و داروهای گیاهی ، خواب کافی و فعالیت بدنی منظم روشهای موثری برای کاهش اثرات منفی کافئین است
دکتر بهفار گفت: نظارت بر فروش نوشیدنی های انرژی و نوشیدنی های Percafin در مدارس ، ارائه آموزش های تدریجی برای کاهش مصرف و همکاری نزدیک با وزارت آموزش و پرورش برنامه های مداوم برای حفظ سلامت دانش آموزان و افزایش تمرکز آنها در مدرسه است.