نقش 2 لوبیای رنگی در تقویت سلامت اندام ها

طب سنتی چینی قرن ها اعتقاد بر این است که رنگ غذا در حال بهبود است. لوبیا یکی از برجسته ترین نمونه ها است که هر رنگ با یکی از اندام های بدن برخورد می کند.
The Persian Times در بیانیه خبری نوشت: “انتخاب لوبیای مناسب نه تنها صفحه غذایی شما را متنوع می کند ، بلکه از قلب ، کبد ، دستگاه گوارش ، ریه ها ، کلیه ها و حتی تعادل عاطفی نیز پشتیبانی می کند.” تحقیقات جدید همچنین اعتقادات سنتی را تأیید می کند و نشان می دهد که لوبیا به اشکال مختلف برای سلامتی مفید است.
1 لوبیای قرمز
لوبیای قرمز ، معروف به لوبیای آزوکی ، مدتهاست که در طب سنتی چینی به دلیل حمایت از سلامت قلبی عروقی در نظر گرفته شده است.
قلب و عنصر آتش
طبق نظریه “پنج عنصر” ، غذاهای قرمز با عنصر آتش که نام آن به قلب گره خورده است ، همراه است.
قلب طب سنتی چینی فراتر از اندامهای جسمی است:
- حاکم خون و عروقی: گردش خون سالم خون را در سراسر بدن تضمین می کند.
- خانه ذهن و روح (“ماسه”): از تعادل عاطفی ، وضوح فکری و خواب آهسته پشتیبانی می کند.
- کنترل کننده خوشبختی: این باعث راحتی و رضایت می شود. پوشش قلب باعث تحریک پذیری یا بی خوابی خواهد شد.
لوبیای قرمز ذهن و روح را تسکین می دهد ، قلب را تقویت می کند ، گردش خون را بهبود می بخشد و احتباس مایعات را به حداقل می رساند. لوبیا به طور سنتی برای کمک به کنترل فشار خون بالا ، قند خون بالا و کلسترول بالا استفاده می شود.
تحقیقات نشان می دهد که رنگدانه های لوبیای قرمز حاوی پلی فنل هایی هستند که باعث کاهش فشار خون و محافظت از عروق می شوند.
محققان دریافتند که ساپونین ها و فلاونوئیدها در لوبیای آزوکی به کاهش لیپیدهای خون و کلسترول در سال کمک می کنند. این یافته ها امیدوار کننده است ، اما ما هنوز به مطالعات انسانی بیشتری احتیاج داریم.
موارد احتیاط:
به گفته طب سنتی چینی ، افرادی که طحال و معده ضعیف دارند که نفخ می کنند ، مدفوع آبکی یا خنک کننده سرد باید در مورد لوبیای قرمز محتاط باشند. مصرف بیش از حد لوبیای قرمز می تواند ضعف دستگاه گوارش را تشدید کند. از این گذشته ، لوبیای قرمز دیورتیک است. بنابراین ، افراد مبتلا به کم آبی یا فشار خون پایین باید در مورد مصرف آن محتاط باشند.
۲ پوره
مونگ ها به دلیل خنک کننده و سم زدایی از بدن در طب سنتی چینی در نظر گرفته شده اند.
کبد
مطابق نظریه پنج عنصر ، غذاهای سبز مربوط به چوب و عنصر کبد است. وظایف کبد در طب سنتی چینی به شرح زیر است:
- تنظیم “chi” (انرژی بحرانی): این احساسات ، هضم و گردش خون را متعادل می کند.
- سم زدایی و دفع گرما و ترکیبات سمی: از تجمع ترکیباتی که باعث التهاب یا بیماری می شوند جلوگیری می کند.
- چشم ، تاندون و نیروی حیاتی: به ذخیره و تنظیم گردش خون کمک می کند.
لوبیای مونگ به عنوان یک نیروی کمکی طبیعی برای کبد شناخته می شود و به دفع گرما ، کاهش التهاب و سم زدایی بدن کمک می کند.
یک مطالعه مروری در سال 2 نشان داد که لوبیا مو می تواند از کبد در برابر استرس اکسیداسیون محافظت کند ، واکنش ایمنی بدن را تنظیم کرده و به سم زدایی بدن کمک کند. اما این یافته ها با نمای طب سنتی چینی از Mung Bean به عنوان حامی کبد سازگار است.
آماده سازی: لوبیای مونگ
مونگ یک نوشیدنی ساده است که به دفع گرما و تقویت سلامت ادراری کمک می کند. به راحتی می توانید این نوشیدنی را در خانه تهیه کنید.
ترکیبات لازم:
- یک چهارم فنجان لوبیای مونگ
- 1 فنجان آب
آماده سازی:
- لوبیای مونگ را در آب بجوشانید.
- اجازه ندهید که آب بیش از 5 دقیقه بجوشد (قبل از باقی ماندن لوبیای مونگ).
- مخلوط را از طریق فیلتر عبور داده و مایع را بنوشید.
موارد استفاده:
در طب سنتی چینی ، توصیه می شود برای تسکین عفونت های ادراری در ارتباط با سوزاندن و ادرار مکرر ، آب لوبیا مونگ بنوشید. به گفته طب غربی ، این عفونت ها توسط باکتری های مثانه یا ادراری ایجاد می شود. طبق طب سنتی چینی ، این عارضه نشان دهنده تله گرما و رطوبت اضافی در اندام تحتانی است. لوبیای مونگ این گرما را تسکین می دهد و فرکانس ادرار را افزایش می دهد و به طور غیرمستقیم از فرآیند سم زدایی در کبد پشتیبانی می کند.
موارد احتیاط:
از آنجا که هوس سرد است ، برای افرادی که طحال و معده ضعیف دارند یا با مشکل اسهال مزمن یا مدفوع آبکی مناسب نیستند ، مناسب نیست. در حین قاعدگی ، زنان باید لوبیای مونگ را به حداقل برسانند زیرا ماهیت سرد آنها می تواند گردش خون را مختل کند.
1. سویا
سویا ، معروف به “پادشاه لوبیا” ، در تغذیه مدرن و طب سنتی چینی جایگاه ویژه ای دارد.
عنصر طحال ، معده و خاک
طبق نظریه پنج عنصر ، غذاهای زرد مانند سویا با عنصر خاک همراه است که نام آن به طحال و معده گره خورده است.
- معده: معده “گلدان پخت و پز” است که غذا را می گیرد و روند هضم را لگد می زند.
- طحال: نقش ترانسفورماتور و انتقال دهنده را بازی می کند. این بدان معنی است که مواد غذایی را به انرژی حیاتی و خون تبدیل می کند و مواد مغذی را به بدن توزیع می کند.
اگر طحال و معده قوی باشد ، روند هضم کارآمد خواهد بود ، سطح انرژی پایدار خواهد ماند و مقاومت بدن در برابر خستگی و رطوبت (سنگین ، بی حالی یا احتباس مایعات) مشخص خواهد بود. سویا با ارزش غذایی بالا و هضم آسان از این اندام ها پشتیبانی می کند ، به خصوص هنگامی که به شکل شیر سویا ، توفو یا محصولات تخمیر شده به بدن می آید.
آماده سازی: شیر سویا
شیر سویا یک غذای خوشمزه در طب سنتی چینی است. این نوشیدنی سبک و دارای پروتئین زیاد است و به هضم و تعادل انرژی کمک می کند. به راحتی می توانید آن را در خانه درست کنید.
ترکیبات لازم:
- 1 فنجان سویا
- 2 فنجان آب
آماده سازی:
- اجازه دهید سویا از شب تا صبح خیس شود.
- سویا را با آب مخلوط کرده و بعد از فیلتر عبور دهید.
- قبل از مصرف مایع به دست آمده را به مدت 5 دقیقه بجوشانید.
موارد استفاده:
به گفته بانک اطلاعاتی مواد مغذی وزارت کشاورزی ایالات متحده ، هر 5 گرم شیر سویا حدود 2 میلی گرم ایزوفلاون سویا دارد. سویا به ویژه برای زنان در یائسگی مفید است ، زیرا سرشار از ایزوفلاون است که به جلوگیری از پوکی استخوان پس از یائسگی کمک می کند.
پروتئین ها و پروتئین های سویا و سویا متابولیسم چربی ، سطح کلسترول پایین تر را بهبود می بخشند و قند خون را متعادل می کنند. از نظر طب مدرن ، این مواد از سلامت قلبی عروقی محافظت می کنند و قند خون را متعادل نگه می دارند. از منظر طب سنتی چینی ، اینها به تبدیل و انتقال مواد مغذی به طحال و معده کمک می کند.
موارد احتیاط:
طبق طب سنتی چینی ، جوانه های سویا در دسته محرک ها قرار می گیرند. افرادی که دارای پوست حساس پوست یا دست و پا هستند باید از آن جلوگیری کنند ، زیرا سویا جوش ها و علائم مرتبط با زونا را تشدید می کند.
1 لوبیای سنبله سفید
لوبیای سنبله سفید از نظر فیبر و کالری زیاد است و یک ماده افزودنی مغذی برای رژیم غذایی است.
عنصر ریه و فلزی
طبق طب سنتی چینی ، لوبیای سفید با عنصر فلزی همراه است که نام آن به ریه ها و روده بزرگ گره خورده است.
ریه در طب سنتی چینی به موارد زیر می پردازد:
- تنفس و چی (انرژی حیاتی): هوای پاک را دریافت کنید و Chi را در بدن توزیع کنید.
- دفاعی چی (ایمنی): اولین بدن سپر دفاعی بدن در مواجهه با عوامل بیماری زا مانند ویروس ها و تغییرات فصلی.
- مایعات پوستی و بدن: تنظیم منافذ و تعریق و تحکیم سد بین بدن و جهان خارج.
لوبیای سفید به بهبود قدرت تنفسی ، تقویت ایمنی و افزایش عفونت ها با دادن مواد مغذی به ریه کمک می کند.
مطالعه محققان در سال 4 نشان داد که پروتئین موجود در لوبیای سفید ، به نام FRIL می تواند از شیوع انواع ویروس های آنفلوانزا و CUVID-1 جلوگیری کند. بررسی موش ها نشان داد که 5 ٪ از موش ها با اسپری بینی (1 میلی گرم در کیلوگرم وزن بدن) از عفونت کشنده ای از H1 NN جان سالم به در بردند ، اما موش های گروه کنترل طی 5 روز درگذشت.
آماده سازی: برنج و لوبیای سنبله سفید
طعم ملایم لوبیای سفید آن را با برنج یا فرنی سازگار می کند. سنبله سفید و پروتئین چیزهای بیشتری را ارائه می دهد و برای دستگاه گوارش سبک است. این خوراک یکی از غذاهای اصلی است ، فیبر زیادی دارد و مطابق با وعده های غذایی روزانه است.
ترکیبات لازم:
- نصف فنجان سنبله سفید پخته شده
- 1 فنجان برنج
آماده سازی:
- برنج را مثل همیشه بپزید.
- سنبله سفید پخته شده را با برنج مخلوط کنید.
- در صورت تمایل ، کمی نمک یا روغن کنجد اضافه کنید.
موارد احتیاط:
لوبیای سفید باید حداقل 5 دقیقه بپزند. این لوبیا حاوی سموم طبیعی مانند ساپونین ها است که اگر به خوبی پخته نشود ، می تواند باعث مسمومیت غذایی شود و علائمی مانند سردرد ، حالت تهوع و استفراغ ایجاد کند.
1 لوبیای سیاه
طبق طب سنتی چینی ، غذاهای سیاه با کلیه ها همراه است. لوبیای سیاه انرژی کلیه را تقویت می کند ، روند پیری را به تأخیر می اندازد و از نیروی حیاتی پشتیبانی می کند. لوبیای سیاه همچنین در تغذیه مدرن فواید زیادی دارد: پوسته لوبیای سیاه سرشار از آنتوسیانین است. آنتی اکسیدان قدرتمند که سطح آن بیشتر در لوبیای سیاه نسبت به سویا تخمین زده می شود.
کلیه
طبق نظریه پنج عنصر ، رنگ سیاه با عنصر آب همراه است که نام آن به کلیه ها گره خورده است.
کلیه در طب سنتی چینی فراتر از اندامهای جسمی است و به موارد زیر می پردازد:
- بدن در اصل (“جینگ”): این رشد ، تولید مثل و پیری را کنترل می کند.
- کنترل متابولیسم آب: به تنظیم مایعات بدن و جلوگیری از ورم یا تورم کمک می کند.
- پشتیبانی از استخوان ، مو ، گوش و چشم: ضعف یا جوهر کلیه باعث سفیدی زودرس ، کم شنوایی ، پوکی استخوان یا اختلالات بینایی می شود.
- ریشه زندگی: به عنوان منبع نیروی حیاتی و ماندگاری شناخته می شود.
یک کارآزمایی تصادفی ، دو ماده و کنترل شده با کمک دارونما نشان داد که مصرف 2 گرم لوبیا سیاه روزانه به مدت 6 هفته عملکرد عروقی را بهبود می بخشد و فشار خون را کاهش می دهد و سیستم عروقی شما را جوان تر می کند.
از منظر طب سنتی چینی ، این مربوط به کلیه ها است. شایان ذکر است که کلیه ها کنترل استخوان و مغز دارند و گردش خون سالم را تثبیت می کنند. لوبیای سیاه با بهبود انعطاف پذیری عروق و کاهش فشار خون و حمایت از امید به زندگی در همان زمان ، فشار روی کلیه را به حداقل می رساند.
آماده سازی: فرنی لوبیا سیاه
فرنی لوبیای سیاه یک غذای خوشمزه در طب سنتی چینی است که به تقویت سلامت کلیه ، بهبود گردش خون و تأمین انرژی پایدار کمک می کند.
ترکیبات لازم:
- نصف فنجان لوبیای سیاه
- نصف فنجان برنج
- 1 فنجان آب
آماده سازی:
- اجازه دهید لوبیا ها از شب تا صبح خیس شوند.
- لوبیا و برنج را با آب بپزید تا نرم شود.
- محصول نهایی را به روشی گرم سرو کنید.
موارد احتیاط:
افرادی که بدن آنها رطوبت مازاد دارد (احساس سنگین ، بی حالی و یا احتباس مایعات می کنند) باید در مورد لوبیای سیاه محتاط باشند زیرا این هضم نادرست برای تشدید علائم است.
۲۲۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین