سلامت خانواده

زنان باردار لبنیات فله ای نمی خورند – خبرگزاری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته دفتر وزارت بهداشت بهبود جامعه ، لبنیات فله خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند چاقی ، دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی عروقی را به دلیل مقادیر زیاد اسیدهای چرب اشباع شده در مقایسه با شیر پاستوریزه کم کم افزایش می دهد. دریچه های خام و غیرمستقیم همچنین می تواند باعث بیماری هایی مانند بروکلوزی و سل شود.

وزارت بهداشت وزارت بهداشت تأکید کرد: شیر کم پاستوریزه به دلیل کلسیم ، فسفر و ویتامین های محلول در آب مغذی تر از شیر پر است. بر این اساس ، توصیه می شود لبنیات فله و زیاد از سبد غذایی ، به ویژه زنان باردار خارج شود و محصولات لبنی پاستوریزه کم را جایگزین کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا