سلامت خانواده

بیماری احتمالی تیم ملی کشتی گیری چیست؟

به گفته Pejman Hastikar ، سرمربی تیم کشتی آزاد ، کامران قاسیمپور قبل از شروع مسابقات جهانی و پزشکان مظنون به تب مالت ، تب مکرر کرده بود. بیماری که بسیاری از دهه های گذشته آن را می دانند ، اما هنوز هم زندگی و سلامتی مردم را تهدید می کند.

همشاهری در یک خبرنامه نوشت: مالت یا بروسلوز یک بیماری عفونی شایع بین انسان و حیوانات است که با مصرف لبنیات غیر تخمین زده شده یا تماس با دام های آلوده منتقل می شود. اگرچه میزان مرگ و میر آن کمتر از یک درصد است ، اما هنوز هم برای بهداشت عمومی بیش از نیم میلیون بیمار جدید در جهان و بیش از 6000 در ایران (سال گذشته) یک مشکل جدی است.

علائم این بیماری می تواند از چند روز تا چند ماه پس از ایجاد آنفولانزا ظاهر شود و بسیار شبیه به آنفولانزا است: تب ، لرز ، عرق شبانه ، خستگی بیش از حد ، درد استخوان و درد عضلات. اگر از درمان نادیده گرفته شود ، بروسلوز می تواند منجر به مشکلات جدی تر مانند عفونت دریچه قلب ، اختلالات عصبی ، آبسه در ستون فقرات و گرفتگی ستون فقرات شود.

کارشناسان وزارت بهداشت بارها هشدار داده اند که محصولات لبنی سنتی یکی از دلایل اصلی شیوع بروسلوز در ایران است. مصرف شیر ، خامه ، کره یا بستنی غیرمستقیم ، به خصوص در فصل گرم سال ، خطر را چند برابر کنید. تنها راه قابل اعتماد خرید محصولات دارای مجوز بهداشتی است. اگر کسی مجبور به استفاده از شیر خام است ، باید حداقل یک دقیقه آن را جوشانده و قبل از جوشاندن آن را در یخچال نگه دارد.

رئیس وزارت پیشگیری و کنترل بیماریهای قابل انتقال وزارت بهداشت گفت: تمایل مردم به استفاده از محصولات لبنی سنتی می تواند خطرات جدی داشته باشد. زیرا اگر تله آلوده باشد ، این آلودگی را به انسان منتقل می کند. بنابراین ، اصناف باید اقدامات خود را انجام دهند و نظارت بیشتری بر روی مراکز ارائه دهنده لبنیات سنتی و همچنین مزارع حیوانات در روستاها داشته باشند تا نکات مربوط به سلامتی را حفظ کنند تا بتوانند از آلودگی جلوگیری کنند.

چند روز پیش ، مدیر کل دامپزشکی ایلام اعلام کرد که در تحقیقات اخیر ، بستنی در برخی از بستنی ها آلوده به بروکلوزیس و حتی برخی از لبنیات آلوده شناسایی شده اند. این نشان می دهد که خطر ابتلا به این بیماری نه تنها در روستاها بلکه در مراکز شهری نیز وجود دارد.

وزارت بهداشت از عموم مردم خواسته است تا از طریق سیستم 2 هرگونه تخلف یا تهیه محصولات لبنی ناسالم را گزارش دهند. سیستمی که نتیجه بررسی را طی 4 ساعت اعلام می کند و در صورت اثبات ، متخلف را مهر و موم می کند.

۲۲۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا