سلامت خانواده

این آجیل خواب خوب را تضمین می کند

این یافته نتیجه یک مطالعه جدید است که در ژورنال غذا و عملکرد منتشر شده است ، نشان می دهد که خوردن 4 گرم گردو با شام به مدت هشت هفته باعث بهبود تولید ملاتونین ، کیفیت خواب و آگاهی روزانه در بزرگسالان جوان می شود. در حالی که آجیل ممکن است اولین چیزی نباشد که برای خواب به ذهن خطور می کند ، تحقیقات قبلی نیز گردو را برای بهبود استراحت مرتبط کرده است.

اما به گفته ماریا ایسکردو پولیدو ، نویسنده این مطالعه ، این مقاله جدید گامی فراتر می رود. “مطالعه ما اولین مطالعه ای است که شواهد تجربی را از طریق مداخله تغذیه ای و رابطه علّی بین مصرف روزانه گردو و بهبود کیفیت خواب ارائه می دهد.”

این آجیل خواب خوب را تضمین می کند

برای بررسی رابطه بین گردو و خواب ، ایزوویور پولیدو و همکارانش دو جوان 3 تا 5 ساله را برای شرکت در یک آزمایش 6 هفته انتخاب کردند. در مرحله اول مطالعه ، که هشت هفته به طول انجامید ، شرکت کنندگان به دو گروه تقسیم شدند: گروهی که 5 گرم گردو را با شام مصرف می کردند و گروهی که مصرف نمی کردند. در این مدت به شرکت کنندگان گفته شد که انواع دیگری از آجیل را نخورند.

پس از یک وقفه دو هفته ، گروه ها تغییر کردند: کسانی که گردو می خورند ، مصرف را متوقف کردند و گروه دیگر شروع به خوردن آن کردند. در طول مطالعه ، شرکت کنندگان نمونه ادرار خود را برای اندازه گیری تولید ملاتونین ارائه دادند. به مدت هفت روز متوالی در هر مرحله ، آنها همچنین آشکارسازهای مچ دست را برای کنترل الگوهای خواب ، سطح فعالیت ، دمای پوست و قرار گرفتن در معرض نور گره زدند. سرانجام ، آنها با استفاده از نمره جهانی کیفیت خواب ، که چهار جنبه استراحت شب را اندازه گیری می کرد ، مورد ارزیابی قرار گرفت: تأخیر خواب (مدت زمان خواب) ، بازده خواب (زمان خواب به عنوان درصد خواب) ، تعداد بیدار شدن از خواب ، بیدار شدن از خواب.

نتایج چه می گویند؟

در طول مصرف گردو ، شرکت کنندگان در شب افزایش قابل توجهی در تولید ملاتونین تجربه کردند ، زمان کمتری را برای خوابیدن صرف کردند و امتیاز بیشتری در کیفیت خواب جهانی کسب کردند. آنها همچنین در طول روز از خواب آلودگی کمتری خبر دادند. با این حال ، این مطالعه محدودیت هایی داشت. این مطالعه نسبتاً اندک بود و توسط کمیسیون گردو کالیفرنیا تأمین شد. با این حال ، نویسندگان گفتند که این سازمان هیچ نقشی در طراحی یا تفسیر داده ها ندارد.

از آنجا که شرکت کنندگان می دانستند که آیا آنها گردو می خورند ، ممکن است اعتقادات یا رفتارهای آنها تحت تأثیر قرار گرفته باشد. علاوه بر این ، به همه شرکت کنندگان دستور داده شد که در طول آزمایش رژیم غذایی مدیترانه ای داشته باشند ، بنابراین سایر غذاها نیز می توانند در بهبود خواب نقش داشته باشند.

چرا گردو مربوط به خواب است؟

اگر خوردن گردو ، همانطور که تحقیقات نشان می دهد ، خواب را بهبود می بخشد ، ممکن است به دلیل محتوای هورمونی این آجیل باشد. برای این مطالعه ، تیم تحقیق همچنین سطح ترکیبات گردو را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و به نتایج قابل توجهی رسیده است. به طور متوسط ​​، گردو حاوی میانگین 1.5 میلی گرم تریپتوفان ، 2 نانوگرم ملاتونین و نسبت تریپتوفان به اسید آمینه رقیب (CAA) بود.

دکتر دنیلا مارسی ، روانشناس پزشکی در خواب رفتاری ، همچنین توضیح داد که هر یک از این عوامل برای استراحت قابل توجه است. وی توضیح داد که تریپتوفان “نقطه شروع بیوشیمیایی” برای سنتز سروتونین و ملاتونین است که هر دو خواب را تنظیم می کند.

مارتانت گفت: “ملاتونین در عصر برای نشان دادن شب افزایش می یابد و این به شما کمک می کند تا به خواب بروید.” بنابراین خوردن غذاهای حاوی ملاتونین می تواند این سیگنال ها را تقویت کند تا به بدن کمک کند تا برای خواب آماده شود.

۲۲۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا