بهداشت و درمان

مصرف متعادل ماهی در بارداری مفید است؟

غذاهای دریایی ، مانند ماهی ، منبع غنی پروتئین ، ویتامین D و اسیدهای چرب امگا -3 است که برای سلامت مادران و توسعه و توسعه سیستم ایمنی ، مغز و چشم جنین ضروری است. بنابراین ، مصرف دو بار در هفته در دوران بارداری در دوران بارداری برای سلامت مادران و جنین مهم است.

اگرچه نگرانی هایی در مورد سطح بالای جیوه در برخی از ماهی های بزرگ و شکار شده مانند کوسه ، شمشیر و تن گیلاس وجود دارد ، اما این نباید منجر به حذف کامل ماهی از رژیم غذایی زنان باردار شود.

در عوض ، توصیه می شود که مادران باردار از ماهیگیری و ماهی کم مانند ساردین ، ​​ماهی قزل آلا ، ماهی قزل آلا ، ماهی سفید و ماهی شاه ماهی استفاده کنند.

همچنین ، زنانی که به دلیل آلرژی یا شرایط پزشکی قادر به مصرف ماهی نیستند ، بهتر است با پزشک و متخصص تغذیه مشورت کنند.

در نتیجه ، مصرف متعادل و آگاهانه ماهی در بارداری نه تنها بی خطر است بلکه برای رشد سالم جنین و سلامت مادران نیز هست. ممنوعیت مصرف ماهی در دوران بارداری هیچ پایه علمی ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا