اخبار سلامت

ارزیابی سوءتغذیه در کودکان بستری/ تداوم درمان رایگان کودکان زیر 7 سال

محمد مهدی نصسی امروز ، چهارشنبه 2 اکتبر ، در مراسم افتتاحیه اولین کنگره تغذیه بالینی در پزشکی کودکان ، گفت: یکی از اهداف مهم این کنگره ایجاد هم افزایی در بین موسسات مختلف با استفاده از یافته های علمی در جهان ، هم محققان داخلی و هم محققان داخلی است. در طول راه ، تمام ستون های جامعه ، از سیاست گذاران و دانشگاه ها گرفته تا خانواده ها و رسانه ها ، برای افزایش سواد بهداشت عمومی در زمینه تغذیه کودک باید فعال باشند.

اهمیت تغذیه در کودکان زیر 5 سال

وی افزود: تغذیه در پنج سالگی ، به ویژه زیر دو سال ، بسیار حساس است زیرا سوء تغذیه باعث می شود کودکان در شرایط بحرانی قرار بگیرند. در این دوره از رشد مغز و رشد عصبی کودک ، نیاز به تغذیه مناسب و کافی بسیار مهم است. علاوه بر این ، توجه به تقویت قدرت جسمی ، روحی و روحی کودکان نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است و والدین باید به این نکات توجه کنند.

پشتیبانی بیمه از سلامت کودکان

مدیر سازمان بیمه درمانی ایران گفت: در حوزه پشتیبانی بیمه ، پوشش گسترده ای برای کودکان در این کشور نیز وجود دارد ، از جمله تهیه شیر برای کودکانی که مادران آنها نمی توانند شیر دهند و یارانه های شیرهای رژیم غذایی و بیماری های متابولیکی را تحت پوشش بهداشت و مراقبت های بهداشتی برای کودکان و ارائه خدمات درمانی رایگان قرار دهند.

از طرف دیگر ، شبکه بهداشتی کشور ، حتی در روستاها ، خدماتی مانند واکسیناسیون و سایر مراقبت های اولیه را برای همه سنین ارائه می دهد.

فرمولاسیون دستورالعمل های درمانی زایمان

دکتر Pejman روحانی ، دبیر علمی کنگره ، همچنین در حاشیه اولین کنگره تغذیه بالینی در پزشکی کودکان که در دانشگاه شهید بهشتتی برگزار می شود ، گفت: کنگره امسال اولین کنگره تغذیه بالینی در پزشکی کودکان است. اهمیت آن این است که مسئله تغذیه کودک ، چه در جهان و چه در کشور ما ، توجه کمتری داشت. به خصوص در زمان بیماری ، مسئله تغذیه کودک معمولاً فراموش می شود. به همین دلیل ، ما احساس کردیم که باید در سطح ملی و حتی بین المللی اقدامات جدی انجام دهیم تا موقعیت فعلی خود را بررسی کنیم و برای آینده بهتر برنامه ریزی کنیم.

10 تا 15 درصد از کودکان جهان اضافه وزن دارند

وی افزود: حدود 10 تا 15 درصد از کودکان جهان چاق و اضافه وزن دارند و افزود: اهداف اصلی کنگره آموزش و پرورش به همکاران ، به ویژه پزشکان و متخصصان تغذیه ، مربوط به اهمیت تغذیه در بیماریهای مختلف ، توجه به بیماران تغذیه ای ، بیماران بستری و کودکان مبتلا به بیماری و بیماری است.

روحانی گفت که یکی از مهمترین محورهای این کنگره مسئله سوء تغذیه است: سوء تغذیه در کودکان در انواع بیماری ها به اشکال مختلف رخ می دهد. خوشبختانه ، در کشور ما ، طی چند سال گذشته خانه های بهداشتی زیادی در شهرها و روستاهای ما وجود داشته است ، و همکاران ما برای شناسایی مراحل اولیه ، رشد و اختلالات سوء تغذیه کودکان آموزش دیده اند. در مراکز بهداشتی ، وزن و قد کودکان ثبت می شود و نمودار رشد مورد بررسی قرار می گیرد و وضعیت سوء تغذیه مشخص می شود. این اقدامات در سطح جامعه بسیار مؤثر بوده است. اما مشکل اصلی هنگامی بوجود می آید که کودک وارد بیمارستان می شود و در بیمارستان بستری می شود. جایی که ممکن است سوء تغذیه بیمارستان رخ دهد.

متخصص دستگاه گوارش کودک گفت: “وزارت بهداشت چند سال است که تدوین شده و اکنون اجرا شده است.” در این برنامه ها ، هدف ما آموزش متخصصان تغذیه برای ارزیابی دقیق وضعیت تغذیه ای کودک ، شناسایی صدمات و جلوگیری از عوارض پس از بیمارستان است.

دبیر علمی کنگره اول تغذیه بالینی در پزشکی کودکان اظهار داشت که ما در مورد وضعیت بستری کودکان آماری دقیق و جامع نداریم ، اما ما به دنبال این هستیم که با اجرای این دستورالعمل ها و حضور جدی متخصصان تغذیه در سالهای آینده ، پیشرفت چشمگیری را در سالهای آینده ارائه دهیم. این دستورالعمل ها برای همه کودکان از بدو تولد تا پایان سن 17 سالگی اعمال می شود. در صورت لزوم ، مشاوره تغذیه ای انجام می شود و یک متخصص تغذیه رژیم غذایی مانع از سوء تغذیه می شود.

وی گفت: “نکته مهم دیگر این است که فرزندان ما دو طیف دارند ، یکی کمبود وزن و کاهش وزن و دیگر چاقی و اضافه وزن ، امروز ما بیشتر از کاهش وزن در کودکان مشکلات اضافه وزن داریم.” بنابراین ، اهداف ما در این کنگره جلوگیری از سوء تغذیه به دلیل کاهش وزن و جلوگیری از روند فزاینده چاقی و اضافه وزن در کودکان است.

پایان پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا