سلامت خانواده

گزینه های قند می توانند برای پیری مغز مضر باشند – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

محققان گزارش دادند كه افرادی كه مقادیر زیادی از گزینه های قند كالوری و غیر كالوری را مصرف می كنند ، به نظر می رسد برای كاهش مهارت های تفكر و حافظه سریعتر هستند.

نتایج نشان داد که کاهش این مقدار 5 ٪ سریعتر از کسانی که کمترین مقدار را مصرف می کنند- حدود 2.5 سال سن مغز.

محققان دریافتند که این رابطه در افراد میانی و افراد مبتلا به دیابت حتی قوی تر است.

دکتر کلودیا کیمی سموتو ، استاد ارشد و استادیار پزشکی سالخورده در دانشگاه سائوپائولو در برزیل گفت: “شیرین کننده های کم کالری اغلب جایگزینی سالم برای شکر محسوب می شوند.” “با این حال ، یافته های ما نشان می دهد که برخی از شیرین کننده ها ممکن است با گذشت زمان تأثیرات منفی بر سلامت مغز داشته باشند.”

برای این مطالعه ، محققان بهداشت حدود 5 بزرگسال در برزیل را دنبال کردند. میانگین سنی آنها 5 سال و به طور متوسط ​​هشت سال مورد بررسی قرار گرفت.

در ابتدای مطالعه ، شرکت کنندگان پرسشنامه های رژیم غذایی را تکمیل کردند و به محققان این امکان را دادند که آسپارتام ، ساکارین ، آسلوفام-K ، اریترتول ، زایلیتول ، سوربیتول و تاگاتوز را تخمین بزنند.

این مطالعه استفاده از سوکرالز را دنبال نکرد.

برخی از این شیرین کننده ها برای طعم دادن نوشیدنی ها ، دسرها و غذاهای فوق العاده پردازش شده استفاده می شوند.

تیم تحقیق بر اساس گزینه های کل قند ، شرکت کنندگان را به سه گروه تقسیم کرد. آنها سپس این مبلغ را با عملکرد شرکت کنندگان در تست های حافظه ، مهارت های زبان و تفکر مقایسه کردند.

نتایج نشان داد که افرادی که شیرین کننده های مصنوعی بیشتری مصرف می کردند ، حتی اگر در گروه مصرف متوسط ​​قرار داشته باشند ، سریعتر تفکر و حافظه داشتند.

محققان گفتند افرادی که به طور متوسط ​​جایگزین قند مصرف کرده اند 5 درصد سریعتر از گروه مصرف کم مصرف ، که در حدود 3.5 سال سن داشت.

محققان گفتند که آسپارتام ، ساکارین ، Ascelpam-K ، Arrhyteol ، Sorbitol و Xylitol همه با کاهش سریعتر در شناخت کلی ، به ویژه در حافظه مرتبط بودند. فقط شیرین کننده تگاتوز با کاهش شناختی همراه نبود.

نتایج نشان داد که افراد زیر 5 سال ، که بیشترین میزان شیرین کننده ها را مصرف می کردند ، کاهش سریعتر در مهارت های زبانی و قدرت کلی مغز نشان دادند. هیچ ارتباطی بین 5 سال و بالاتر وجود نداشت.

محققان همچنین دریافتند که رابطه با زوال عقل سریعتر مغز در مبتلایان به دیابت قوی تر است.

Smoto گفت: “در حالی که ما برای افراد میانی با و بدون دیابت ، کاهش شناختی پیدا کرده ایم و بدون کاهش شناختی ، افراد مبتلا به دیابت بیشتر از شیرین کننده های مصنوعی به عنوان یک جایگزین قند استفاده می کنند.”

محققان حدس زدند که این شیرین کننده ها ممکن است به مواد شیمیایی که برای مغز سمی است تجزیه شود یا باعث التهاب بیشتر شود.

Smoto گفت: “برای تأیید یافته های ما و بررسی اینکه آیا سایر گزینه های قند تصفیه شده مانند سس سیب ، عسل ، شربت افرا یا شکر نارگیل می تواند گزینه های مؤثر باشد.”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا