بهداشت و درمان

عرق یونجه و شربت سه‌شیره، منبع تأمین آهن نیستند

به گفته وزارت بهداشت وزارت بهداشت ، وزارت بهداشت ، وزارت بهداشت در هیچ منبع علمی معتبر یونجه و شربت به عنوان منبع قابل اعتماد برای تأمین آهن مشخص نشده است. با این حال ، نیاز بدن به آهن در دوران بارداری به میزان قابل توجهی افزایش می یابد و مکمل های آهن برای مادران باردار یک ضرورت پزشکی است.

گوشت ، مرغ و غذاهای دریایی از ثروتمندترین منابع آهن هستند. همچنین ، غلات غنی شده ، لوبیا ، آجیل ، دانه و سبزیجات نیز به تأمین آهن کمک می کند ، اما در بسیاری از کشورها ، به ویژه کشورهای کم درآمد ، رژیم به تنهایی نیازهای غذایی بارداری را برآورده نمی کند.

به گفته سازمان های جهانی ، حدود 5 درصد از زنان باردار در سراسر جهان دارای کم خونی ناشی از کمبود آهن هستند. در دوران بارداری ، اگر کنترل نشده و تحت درمان قرار نگیرد ، می تواند منجر به عواقب جدی مانند کاهش تولید هموگلوبین ، کاهش اکسیژن رحم به رحم و جنین ، محدودیت رشد داخل رحمی ، زایمان زودرس و حتی افزایش خطر مرگ نوزاد شود.

دفتر بهبود تغذیه بیشتر تأکید می کند: به زنان باردار توصیه می شود که مکمل های آهن را طبق پزشک تجویز کرده و از جایگزینی آن با محصولات سنتی یا گیاهی خودداری کنند.

آگاهی مناسب و علمی از تغذیه در دوران بارداری گام مهمی در کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان و بهبود سلامت نسل بعدی است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا