آیا لوبیا می تواند اسید اوریک را افزایش دهد؟

نهایی بههانی: دکتر نصرین میدنیا ، یک متخصص غذا و علوم در مصاحبه با News Online گفت: “هنگامی که سطح اسید اوریک افزایش می یابد ، کریستال های سخت در مفاصل سپرده می شوند و باعث التهاب می شوند.” اسید اوریک محصول نهایی تجزیه مواد به نام پورین ها در بدن است. پورین ها به طور طبیعی در سلولهای ما و همچنین برخی از غذاها ، به ویژه گوشت وجود دارند.
بالاترین مقدار پورین در دام
همه گوشت ها مانند پورین نیستند ، بلکه اندام های داخلی مانند کبد ، انبار و مغز از بالاترین منابع برای پورین هستند. گوشت قرمز و برخی از ماهی های چرب نیز پورین زیادی دارند. در مقابل ، گوشت سفید مانند پستان بدون مرغ و برخی از ماهی های سفید پورین کمتری دارند. البته ، با وجود پورین کمتر ، آنها هنوز هم برای کمک به مدیریت اسید اوریک باید متعادل شوند.
به نوع پخت گوشت توجه کنید
نوع پخت گوشت در سطح پورین آن بسیار مؤثر است. پورین ها در آب محلول هستند. هنگامی که گوشت را می پزد ، برخی از پورین ها را درون آب پخت و پز و محتوای پورین گوشت به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. اما اگر از همان آب در سوپ ، خورش یا سس استفاده شود ، از تمام پورین ها دوباره استفاده می شود و وارد بدن می شود! بنابراین ، برای کاهش اسید اوریک ، توصیه می شود گوشت را در حجم زیادی از آب جوشانده و از آن برای افراد نقرس استفاده نکنید. از طرف دیگر ، پخت و پز با روش هایی مانند کباب ، کوره یا سرخ کردن برای افراد مناسب نیست زیرا تمام پورین ها در بافت گوشت باقی می مانند. البته این فقط نوع گوشت و حتی روش پخت و پز نیست و میزان مصرف آن مهم است. بنابراین ، برای افراد مبتلا به نقرس ، توصیه می شود که مصرف گوشت (قرمز یا سفید) توسط یک متخصص تغذیه محدود و کنترل شود.
لوبیای اسید اوریک فوقانی تولید نمی کند
قبلاً تصور می شد که پورین های گیاهی برای افراد نقرس مشکل ساز خواهند بود ، اما تحقیقات جدید این دیدگاه را اصلاح کرده و نشان داده است که پورین های گیاهی کمتر از اسید حیوانات می شوند و خطر نقرس را افزایش نمی دهند. دلیل این تفاوت ممکن است به دلیل جذب کمتر این ترکیبات و همچنین وجود فیبر و سایر مواد مفید در گیاهانی باشد که به از بین بردن اسید اوریک و کاهش التهاب کمک می کنند. بنابراین ، حبوبات گزینه های خوبی هستند و حتی می توانند در مدیریت بهتر نقرس نقش داشته باشند.
آشنایی با یک میوه ضد فروزن
حتماً نام گیلاس را به عنوان یک ستاره ضد قارچ شنیده اید. گیلاس ، به ویژه گیلاس ترش ، دارای رنگدانه آنتوسیانین است که دارای خاصیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی قوی است و می تواند به کاهش اسید اوریک در خون کمک کند. مطالعات نشان داده است که استفاده منظم از گیلاس می تواند تعداد حملات نقرس را کاهش دهد. گیلاس همچنین با مهار آنزیم های التهابی در بدن ، مشابه داروهای ضد التهابی طبیعی ، به کاهش درد و تورم کمک می کند. با این حال ، گیلاس هرگز جایگزین معالجه پزشکی و داروهای تجویز شده توسط پزشک نیست.
افراد محترم نقرس
سرانجام ، اگر از نظر ژنتیکی مستعد یا درگیر هستید ، مصرف گوشت قرمز و اندام های داخلی را محدود کنید. از روش های پخت آب استفاده کنید و آشپزی را مصرف نکنید. لوبیا ، لبنیات کم ، تخم مرغ و مغز را با پروتئین گوشت جایگزین کنید. از الکل خودداری کنید و فراموش نکنید که حتی حفظ وزن بدن برای مدیریت نقرس بسیار مهم است.
۴۷۲۳۲
منبع:خبرآنلاین