سلامت خانواده

دور زدن این غذاها با خوردن این غذاها!

یک مطالعه جدید نشان می دهد که مصرف سبزیجات برگ دار و سایر منابع پتاسیم می تواند خطر ابتلا به قلب ، آریتمی و مرگ را تا 5 ٪ کاهش دهد.

اطلاعاتی که در یک خبرنامه نوشته شده است: غذاهای غنی از پتاسیم ، از جمله ماهی قزل آلا ، کلم بروکلی و اسفناج ، به بدن کمک می کند تا سدیم اضافی را از سیستم خود خارج کند و خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد.

در این مطالعه ، محققان بررسی کردند که آیا حذف سدیم اضافی از خون ، که با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی همراه است ، می تواند به کاهش این خطر کمک کند. این یافته ها نشان داد که سطح بالاتر پتاسیم در خون با کاهش قابل توجهی در خطر تصادفات قلبی ، بستری شدن یا مرگ ناشی از هر علت همراه است.

“بدن انسان در یک رژیم غذایی سرشار از پتاسیم و کم زندگی تکامل یافته است.” هنگامی که انسان در ساوانا متولد و بزرگ شد و میوه و سبزیجات مصرف کرد. “

“در حال حاضر ، یک رژیم غذایی مدرن و فرآوری شده با سدیم بالا و پتاسیم کم حاکم شده است و نسبت پتاسیم به سدیم از 1 به 2 به 1 تغییر کرده است ؛ یک تغییر چشمگیر.”

پروفسور باندگر تأکید کرد که مصرف ناکافی غذاهای غنی از پتاسیم می تواند خطر آریتمی ، نارسایی قلبی و مرگ را افزایش دهد.

در این مطالعه ، 3 بیمار مبتلا به ضریب فشار خون قابل کاشت آزمایش شدند. سه مورد از آنها به یک پتاسیم غنی از رژیم غذایی و گوشت کم اختصاص داده شده است که هم از نظر پتاسیم و هم سدیم کم است. نتایج این مطالعه در کنگره انجمن قلب و عروق اروپا در مادرید ارائه شده است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: “مصرف بالاتر پتاسیم در رژیم غذایی نه تنها می تواند برای بیماران قلبی مفید باشد ، بلکه احتمالاً برای عموم نیز مفید خواهد بود.” توصیه می شود کاهش مصرف سدیم و افزایش پتاسیم در رژیم غذایی باشد. “

۲۲۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا