سلامت خانواده

این غذا عمر شما را به 5 سال افزایش می دهد!

ممکن است باور کردن دشوار باشد ، اما تحقیقات علمی نشان می دهد که یک غذای کوچک و کوچک می تواند نقش بزرگی در گسترش زندگی ما و بهبود کیفیت زندگی ما داشته باشد. این غذا چیزی جز فلفل قرمز نیست. این گیاه سرشار از ترکیبات شگفت انگیز است که فواید زیادی از سلامت قلبی عروقی تا سیستم ایمنی بدن دارد. در اینجا برخی از مهمترین فواید فلفل قرمز برای سلامتی و طول عمر آورده شده است.

کپسایسین (کپسایسین) ؛ راز فلفل قرمز پنهان

ایران در یک خبرنامه نوشت: ماده ای که باعث فلفل قرمز می شود کپسایسین نامیده می شود. این ترکیب دلیل اصلی فواید منحصر به فرد فلفل است و خصوصیات درمانی آن هزاران سال در طب سنتی شناخته شده است. Capsaicin با فرآیندهای مثبت شروع می شود که به زندگی طولانی تر کمک می کند.

فلفل قرمز و فواید منحصر به فرد برای سلامتی

آیا می دانید که این غذا زندگی شما را بیشتر می کند؟!

تقویت متابولیسم و ​​کمک به کاهش وزن: کپسایسین می تواند به طور موقت متابولیسم بدن را افزایش دهد. این فرایند باعث می شود کالری های بیشتری در بدن سوزانده شود ، به همین دلیل فلفل قرمز به عنوان یک مکمل کاهش وزن طبیعی شناخته می شود.

به عنوان مثال: اضافه کردن یک پودر فلفل قرمز قرمز به سوپ یا سالاد می تواند به افزایش متابولیسم بدن کمک کند.

سلامت قلبی عروقی: تحقیقات نشان می دهد که فلفل قرمز می تواند به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و تری گلیسیریدها در خون کمک کند. این باعث بهبود گردش خون و کاهش خطر بیماری قلبی و سکته مغزی می شود.

به عنوان مثال: استفاده از فلفل قرمز به عنوان چاشنی در مواد غذایی می تواند جایگزین مناسبی برای نمک باشد که به سلامت قلبی عروقی شما کمک می کند.

خواص ضد التهابی و امدادرسانیD: Capsaicin یک ترکیب ضد التهابی قدرتمند است. این امر به کاهش التهاب در بدن کمک می کند و حتی در تسکین درد مزمن مانند آرتروز و درد عصبی نیز مؤثر است. به همین دلیل در بسیاری از کرم ها و پمادهای ضد درد محلی استفاده می شود.

به عنوان مثال: یک شخص می تواند از پمادهای حاوی عصاره فلفل قرمز برای تسکین درد عضلات با مشاوره استفاده کند.

سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید: فلفل قرمز از ویتامین C و آنتی اکسیدان ها زیاد است. ویتامین C نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و به ما در مقاومت در برابر عفونت ها و بیماری ها کمک می کند.

به عنوان مثال: مصرف فلفل زنگ قرمز ، که سریعتر است ، راهی عالی برای تهیه ویتامین C روزانه و تقویت سیستم ایمنی بدن است.

نقش در پیشگیری از سرطان: آنتی اکسیدان ها در فلفل قرمز با رادیکال های آزاد که عامل اصلی آسیب سلولی هستند و خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهند ، می جنگند. کپسایسین همچنین می تواند به کاهش رشد سلول های سرطانی در برخی از مطالعات آزمایشگاهی کمک کند.

به عنوان مثال: یک مطالعه نشان داده است که مصرف منظم فلفل قرمز می تواند خطر برخی از سرطان ها مانند سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.

چگونه می توان فلفل قرمز را در رژیم غذایی خود قرار داد؟

به عنوان یک چاشنی: برای طعم دادن به غذاها از فلفل قرمز ، فلفل سیاه یا فلفل استفاده کنید.

در وعده های غذایی: فلفل قرمز تازه یا خشک شده را به سوپ ، سالاد ، خورش و املت اضافه کنید.

پودر فلفل: پودر فلفل قرمز را به سس ها و ماریناد اضافه کنید.

در این پست ما شما را با یک ترفند ساده آشنا می کنیم که ویژگی های گردو را تقویت می کند. این ترفند راز قهرمانان المپیک قبل از رقابت است.

سخنرانی نهایی

علم به ما می گوید که گنجاندن فلفل قرمز در یک رژیم غذایی سالم و سالم می تواند به سلامتی و زندگی ما کمک کند. این غذای کوچک و تند ، با خاصیت منحصر به فرد آن ، می تواند یک افزودنی قدرتمند برای رژیم غذایی روزانه شما باشد تا زندگی سالم تر و پرانرژی تری داشته باشد.

۲۲۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا