اما اگر مواد غذایی و میوه ها برای بیماران دیابتی مصرف می کنند

الیاف محلول در آب مانند پکتین و بتا گلوکان نقش مهمی در کاهش سرعت جذب قند در دستگاه گوارش دارد و مصرف منظم غذاهای غنی از فیبر مانند جو دوسر ، بامیه ، سیب و دانه چیا می تواند به تثبیت قند خون کمک کند و این الیاف باعث کند شدن ژل معده و بهبود پاسخ انسولین می شود.
نحوه پخت و پز غذا می تواند نمایش شلاطین برای تغییر آنها ؛ به عنوان مثال ، سیب زمینی آب پز نمایش شلاطین سیب زمینی سرخ شده پایین تر و همچنین پخت طولانی مدت یا از غذاهای نشاسته جذب قند را افزایش داده و شاخص را افزایش می دهند شلاطین انتخاب روش مناسب پخت و پز یکی از روشهای عملی برای مدیریت دیابت است.
در بسیاری از جوامع سنتی ، غذاها کربوهیدرات بالا مانند نان سفید ، برنج و شیرینی بخش اصلی وعده های غذایی را تشکیل می دهد ، که در صورت عدم آگاهی می تواند کنترل دیابت را دشوار کند و آموزش تغذیه ای بر اساس فرهنگ بومی و جایگزینی تدریجی با غذا. کماین یک روش مؤثر برای ارتقاء سلامت عمومی است.
این نه تنها نوع غذایی است که بر قند خون تأثیر می گذارد ، بلکه زمان مصرف و مصرف وعده های غذایی کوچک و منظم در طول روز ، به جای وعده های غذایی فله و پراکنده ، می تواند از نوسانات شدید قند خون جلوگیری کند و بیماران دیابتی می توانند وعده های غذایی و میان وعده های خود را کنترل کنند.
فهرست شلاطین دیابتی برای بیماران چیست و معنی آن چیست؟ / کدام غذاها برای بیماران دیابتی بهتر هستند؟
Fatemeh Shirani ، یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی و عضو دانشکدهدر مصاحبه با گزارشگر IMNA ، شاخص ها شلاطین فهرست شلاطین کم به عنوان دو راهنمای تغذیه مناسب برای بیماران دیابتی در نظر گرفته می شود: شلاطین شاخص نشان می دهد که کربوهیدرات چقدر می تواند بر قند خون تأثیر بگذارد و قند خون را بالا ببرد.
وی اظهار داشت که این فهرست شلاطین این فهرست در سه گروه طبقه بندی و مقایسه می شود و اضافه می کند: گروهی از غذاها قند خون را کمتر و بعد افزایش می دهند ، از جمله لوبیا ، میوه و سبزیجات ، بنابراین غذاهای دارای مواد غذایی ، که به آنها مواد غذایی گفته می شود ، غذاهای دارای بنابراین ، غذاهای دارای مواد غذایی. نمایش شلاطین کم است
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی و یک عضو هیئت علمی دانشگاه خاطرنشان کرد: گروهی از غذاها مانند ذرت و سیب زمینی ، شاخص ها شلاطین شاخص دارای متوسط است و قند خون را سریعتر از گروه قبلی بالا می برد ، با بیان: غذاهایی مانند نان سفید و برنج ، نمایش شلاطین آنها زیاد و سریعتر از دو گروه مواد غذایی بیان می شوند و باعث افزایش قند خون می شوند.
آیا مصرف میوه برای بیماران دیابتی مجاز است؟ / بهترین و بدترین میوه برای بیماران دیابتی
شیرانی با بیان اینکه در کنار شلاطین فهرست ، بار شلاطین تعریف شده است که این شاخص علاوه بر بررسی کیفیت کربوهیدرات های دریافت شده ، میزان کربوهیدرات ها را در مواد مغذی نیز در نظر می گیرد. به عنوان مثال ، هندوانه با وجود این واقعیت که می تواند به سرعت قند خون را افزایش دهد ، اما با توجه به میزان آب آن ، بیماران دیابتی می توانند هفته ای دو تا سه بار هندوانه را مصرف کنند.
او اظهار داشت که در شلاطین شاخص ، میوه هایی مانند توت فرنگی ، گیلاس ، گیلاس و سیب توصیه می شود ، زیرا این میوه ها به تدریج قند خون را افزایش می دهند ، گفت: مصرف میوه هایی مانند انبه ، موز و آناناس برای بیماران مبتلا به دیابت زیرا شلاطین شاخص بالا ، باید محدود شود.
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه گفت: مصرف میوه های بیان شده برای بیماران دیابتی مشکلی نیست ، اما باید در نظر گرفته شود و تعداد بار این میوه های مصرف شده.
فعالیت بدنی منظم باعث افزایش حساسیت سلولها به انسولین می شود و باعث می شود بدن قند خون را بهتر مدیریت کند و حتی پیاده روی نور پس از فشار می تواند جذب گلوکز را بهبود بخشد و تغذیه مناسب با ورزش روزانه یکی از مؤثرترین راه های کنترل دیابت نوع 2 است.
بسیاری از بیماران دیابتی حس رژیم غذایی دارند که می تواند منجر به پرخوری یا انتخاب های ناسالم شود و آموزش روانشناسی تغذیه ای ، از جمله آگاهی از خوردن محرکهای عاطفی و تقویت خودآگاهی ، نقش مهمی در موفقیت رژیم غذایی و پشتیبانی اجتماعی و مشاوره تغذیه ای نیز دارد.
صنایع غذایی در سالهای اخیر به سمت تولید محصول کم و برای بیماران دیابتی و استفاده از شیرین کننده های طبیعی مانند حرکت کرده است استویاآردهای غنی شده با فیبر و نوشیدنی های بدون قند ، انتخاب سالم تری را امکان پذیر کرده اند و این نوآوری ها می توانند سبک زندگی بیماران دیابتی را تغییر دهند.