رژیم غذایی گیاهی از بیماری های مزمن متعدد جلوگیری می کند – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

محققان گزارش می دهند که افرادی که رژیم های آنها ، از جمله سبزیجات ، میوه ها ، غلات کامل ، حبوبات و غذاهای گیاهی ، بیشتر به احتمال زیاد دو یا چند بیماری مزمن ایجاد می کنند.
محققان گفتند ، به ویژه ، افرادی که رژیم غذایی گیاهی سالم را رعایت می کنند ، خطر کمتری از سرطان ، بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 داشتند.
Rainalda Cordova ، اپیدمیولوژیست ارشد و متخصص تغذیه در دانشگاه وین گفت: “شما نیازی به از بین بردن محصولات حیوانی ندارید.” تغییر به یک رژیم غذایی گیاهی بیشتر می تواند تأثیر مثبتی داشته باشد. “
برای این مطالعه ، محققان داده های بیش از 5 نفر را بین شش تا سه سال از شش کشور اروپایی درگیر در دو پروژه تحقیقاتی بزرگ در مقیاس را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.
در طی یک دوره پیگیری 6 ساله ، بیش از 5 شرکت کننده توسط سرطان ، بیماری قلبی یا دیابت ایجاد شدند.
نتایج نشان داد که برای هر 5 امتیاز افزایش در رتبه ارزیابی تغذیه گیاه سالم ، خطر ابتلا به بیماری های مزمن متعدد 5 ٪ به 5 ٪ کاهش یافته است.
محققان گفتند که افراد متوسط زیر 5 سال از تغییر در رژیم غذایی گیاه سود بیشتری کسب کرده اند. خطر ابتلا به بیماری های مزمن متعدد در آنها 5 ٪ در هر 2 امتیاز کاهش یافته است.
در مقایسه ، افراد مسن ، 5 سال و بیشتر ، بیماری های مزمن را برای هر 2 امتیاز در رتبه رژیم غذایی خود افزایش دادند.
کوردووا گفت: “مطالعه ما نشان می دهد که یک رژیم غذایی سالم و گیاهی نه تنها بر بیماری های مزمن فرد تأثیر می گذارد ، بلکه می تواند خطر ابتلا به چندین بیماری مزمن را همزمان ، هم در افراد متوسط و هم در افراد مسن کاهش دهد.”
محققان نتیجه گرفتند که رژیم غذایی که از غذاهای سالم و سبزیجات سالم و مقادیر کمی از گوشت و محصولات گوشت تشکیل شده است ، می تواند به حفظ سلامت در طول پیری کمک کند.
محققان در مقاله خود نوشتند: “پیروی بیشتر به یک رژیم غذایی گیاهی سالم با وزن کمتر بدن ، التهاب کمتر و حساسیت به انسولین با یک رژیم غذایی گیاهی سالم مرتبط است که همگی در دیابت نوع 2 ، بیماری های قلبی عروقی و سرطان دخیل هستند.”
محققان نوشتند که این غذاها نیز از نظر فیبر زیادی دارند که عملکرد سیستم ایمنی را بهبود می بخشد و التهاب روده را کاهش می دهد.