سلامت خانواده

چای ماکا قرار است جایگزین قهوه شود؟

ماچا ، پودری که از برگهای چای سبز ساخته شده است ، به طور سنتی در چای ژاپنی با آب گرم برانگیخته می شود تا فضایی برای بازتاب ایجاد کند. اما امروزه اسموتی ها ، لات ها ، شیرینی ها و حتی بستنی در کافه ها و کافه های پر سر و صدا استفاده می شود.

ابزارهای سنتی مانند میکسرها و فنجان های چای ماچا نیز شکوفا شده اند.

در سالهای اخیر محبوبیت این نوشیدنی به طرز چشمگیری افزایش یافته است. از آنجا که نسل های جوان به دنبال فواید سلامتی مرتبط با این نوشیدنی غنی هستند. گفته می شود ماچا انرژی ملایم نسبت به قهوه می دهد (زیرا می تواند کافئین زیادی داشته باشد) و به تمرکز کمک می کند.

برخی می گویند که اثر پرانرژی ماکا نسبت به قهوه برتر است. قهوه سریع تأثیر می گذارد و می تواند باعث بی قراری شود ، در حالی که اثرات ماچا کندتر است و طی دو تا چهار ساعت پخش می شود. ذهن شما هوشیار تر می شود ، اما بدن شما کندتر احساس می کند.

اگرچه بهترین کیفیت ماچا در برخی از مناطق ژاپن کشت می شود ، اما کشورهایی مانند چین و ویتنام نیز آن را تولید می کنند. با این حال ، به دلیل عرضه محدود ، به ویژه در درجات ممتاز ، تقاضا از عرضه پیشی گرفته است و این منجر به افزایش قیمت ها شده است.

تولید ماچا ژاپنی طی یک دهه گذشته تقریباً سه بار بوده است ، اما هنوز هم کافی نیست. ژاپن تایمز در ماه فوریه گزارش داد که اشک در رفع تقاضای جهانی مشتری مشکل دارد.

با کاهش ذخایر ماچا در ژاپن ، سازندگان چای حرفه ای به دنبال یک جایگزین سالم هستند.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا