سلامت خانواده

خواص شگفت انگیز این غذا ؛ از پایین آمدن کلسترول تا تقویت پوست

مطابق اخبار آنلاین از مهر ، Jujube that “خرما قرمز” همچنین با کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) ، جلوگیری از گرفتگی کشتی و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی شناخته می شود. پتاسیم در یوجوب همچنین به تنظیم فشار خون کمک می کند.

تقویت پوست و جلوگیری از پیری زودرس ؛ آنتی اکسیدان های قوی در یوجوب پوست را از آسیب های محیطی محافظت می کنند و به کاهش چین و چروک کمک می کنند. همچنین ، ویتامین C در آن باعث افزایش تولید کلاژن می شود و باعث ایجاد نشاط پوست می شود.

کنترل قند خون ؛ Jujube با ترکیبات خاصی می تواند به کنترل قند خون کمک کند و گزینه مناسبی برای مبتلایان به دیابت باشد.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا