سلامت خانواده

شباهت مهمی از گوشت سفید و قرمز

وزارت بهداشت در پاسخ به این عقیده دروغین مبنی بر اینکه گوشت قرمز پروتئین بیشتری نسبت به گوشت سفید دارد ، وزارت بهداشت است؟ انواع گوشت ، از جمله گوشت قرمز (گوشت گوسفند ، گاوها و شترها) و گوشت سفید (از جمله طیور و ماهی) حاوی حدود 2 گرم پروتئین در واحد است که حدود 2 گرم است که در نظر گرفته شده است. بنابراین برای یک واحد و برابر با مقدار پروتئین در گوشت های مختلف فرقی نمی کند.

در مورد کیفیت پروتئین ، گوشت قرمز و گوشت سفید نیز به عنوان منبع پروتئین با کیفیت بالا یا ارزش بیولوژیکی بالا در نظر گرفته می شوند. اما میزان چربی ، نوع چربی و نوع و میزان ریز مغذی ها در انواع گوشت می تواند متفاوت باشد. به عنوان مثال ، در گوشت قرمز ، چربی عمدتا چربی اشباع شده است ، در حالی که چربی های موجود در گوشت ماهی (مخصوصاً ماهی آب سرد) عمدتاً از نوع چربی های غیر اشباع مانند چربی های امگا -3 هستند.

تفاوت در نوع چربی یکی از عواملی است که باعث می شود مصرف گوشتهای مختلف اثرات متفاوتی بر سلامتی داشته باشد ، به ویژه سلامت سیستم قلبی عروقی.

بر این اساس ، از دستورالعمل های تغذیه ای توصیه می کند که بزرگسالان به مصرف گوشت قرمز و محصولات گوشتی محدود شوند و عمدتا از گوشت سفید و پروتئین های گیاهی مانند حبوبات و آجیل برای تهیه پروتئین بدن استفاده می شود.

۲۲۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا