سلامت خانواده

در این فصل این غذاها را نخورید

طبق اخبار آنلاین ، در تابستان ، انتخاب غذای مناسب و نوشیدنی نقش مهمی در حفظ سلامت ، انرژی و جلوگیری از بیماری های مرتبط با گرما دارد. تغذیه ، آبگریز و غنی از مواد مغذی می تواند بدن را در برابر گرما مقاوم تر کند و از بروز مشکلاتی مانند گرما ، سوء هاضمه و بی حسی جلوگیری کند.

در این رابطه ، توجه به سه نکته مفید است:

– وعده های غذایی سبک تر و بیشتر در طول روز را تقسیم کنید

– غذاهای تازه و خانگی بخورید و از خوردن غذاهای باقیمانده خودداری کنید

– در صورت فعالیت بیش از حد یا تعریق ، نمک و پتاسیم را متعادل نگه دارید

مناسب برای غذاهای تابستانی:

1. میوه های آبدار مانند هندوانه ، خربزه ، پرتقال و توت فرنگی

2. سبزیجات خنک کننده مانند خیار ، کاهو ، گوجه فرنگی و کدو تنبل

1. لبنیات سبک مانند ماست ، ماست کم آب و کشک

1. نوشیدنی های سنتی ایرانی مانند آبشار ، خاکستر و شربت

1. غذاهای سبک مانند سوپ سبزیجات ، سوپ و سالاد سرد

1. آب های طبیعی اضافه شده

1. آب و نوشیدنی های نارگیل حاوی الکترولیت طبیعی

غذاهایی که باید محدود شوند:

– غذاهای چرب ، سرخ شده و سنگین

– نوشیدنی های شیرین و گازدار

– غذاهای نمکی که باعث احتباس آب می شوند

– کافئین و الکل که دفع آب را از بدن افزایش می دهد

منابع:

HealthShots ، EmediHealth

مترجم: الهه جعفر زاده

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا