بارداری

تضمین باروری در آینده با فریز کردن تخمک؛ فرصتی طلایی برای زنان جوان

انجماد یا ذخیره تخم مرغ یک روش علمی مدرن است که در آن تخم های بالغ از تخمدان ماده استخراج می شوند و در دماهای بسیار کم ذخیره می شوند. این تخم ها می توانند سالها بعد برای بارداری استفاده شوند ، هنگامی که شرایط جسمی یا اجتماعی مادری احتمالاً بیشتر باشد.

دکتر طاهری توضیح می دهد:

“تخمک گذاری تحت نظارت یک پزشک و با تحریک تخمدان انجام می شود.” تخم مرغ ها با سوزن مخصوص از تخمدان خارج شده و در محیط آزمایشگاهی با فناوری پیشرفته یخ زده اند. “

چه زمانی باید تخم مرغ یخ زده شود؟

به گفته کارشناسان بهترین زمان برای انجماد تخم ها. پیش از سن و در حالت ایده آل ، بین 1 تا 2 سال است
دکتر طاهری می گوید:

“کیفیت و کمیت تخم مرغ با افزایش سن کاهش می یابد ، بنابراین بهتر است برای دختران مجرد که قصد ازدواج ندارند یا در حال حاضر شرایط زایمان را ندارند.”

آیا تخم مرغ منجمد قابل اعتماد است؟

بله تخم مرغ های کلاهبرداری شده در مراکز ناباروری تخصصی می توانند حداکثر باشند 2 سال یا بیشتر با حفظ کیفیت حفظ شود. همچنین بسیاری از حاملگی های موفق با تخم مرغ های منجمد در ایران وجود دارد.

“ما با موفقیت از تخم مرغی که 5 سال یخ زده است استفاده کردیم.” – دکتر طاهری

هزینه یخ زدن چقدر است؟

اگرچه در بخش خصوصی پرهزینه است ، اما بسیار ارزان تر از درمان های مشابه در سایر کشورها است.

“برای ایرانیان در داخل کشور ، هزینه ها مدیریت می شوند و برای بیماران در خارج از کشور حتی سالاد!” – دکتر طاهری

برای انجماد تخم مرغ کجا می رویم؟

زنان علاقه مند به مراکز تخصصی ناباروری یا به وزارت بهداشت مراجعه کرده است. در این مراکز ، پس از بررسی شرایط سلامتی فرد ، روند تحریک تخمک گذاری ، استخراج تخم مرغ و یخ انجام می شود.

چرا باید از فریزر تخم مرغ مطلع شود؟

دکتر طاهری از عدم آموزش کافی شکایت می کند:

“بسیاری از زنان در سن 5 سالگی متوجه احتمال انجماد تخم مرغ می شوند.” این آگاهی باید از دبیرستان و دانشگاه آغاز شود تا زنان فرصتی برای تصمیم گیری آگاهانه داشته باشند. “

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا