سلامت خانواده

این غذاها طول عمر را کاهش می دهند

طبق یک مطالعه پنج ساله در مورد بیش از نیم میلیون نفر در ایالات متحده ، مشخص شد که مصرف غذاهای خارج از برنامه مانند نوشیدنی های شیرین و گوشت های فرآوری شده مستقیماً با افزایش خطر مرگ زودرس ناشی از بیماری های قلبی عروقی و دیابت مرتبط است. این رابطه حتی با از بین بردن عواملی مانند وزن ، مصرف دخانیات و کیفیت کلی رژیم غذایی وجود دارد که نشانگر احتمال تأثیرات مضر بر این نوع مواد غذایی است.

ایسنا نوشت: نتایج یک مطالعه گسترده نشان می دهد که خوردن غذاها در افراد مسن با افزایش خطر مرگ زودرس همراه است. براساس گزارش ها ، افرادی که بیشترین میزان مصرف غذاهای فوق را داشتند ، طی دو دهه آینده در مقایسه با کسانی که کمترین مصرف این غذاها را داشتند ، در معرض خطر مرگ قرار گرفته اند. این مطالعه بیش از نیم میلیون بزرگسال آمریکایی را به مدت پنج سال مورد بررسی قرار داده است و آن را به یکی از بزرگترین مطالعات در نوع خود تبدیل کرده است. محققان دریافتند که بیشتر غذاهای فوق با افزایش جزئی اما قابل توجه در مرگ و میر ناشی از همه علل پردازش می شوند. به خصوص مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و دیابت. با این حال ، هیچ رابطه واضحی با مرگ و میر ناشی از سرطان وجود نداشت.

یافته های این مطالعه مطابق با طیف گسترده ای از تحقیقات قبلی است. در میان مطالعات مشاهده ای و تجربی که نشان می دهد مصرف غذاهای عالی تأثیر منفی قابل توجهی بر سلامت انسان و طول عمر دارد.

در اواسط دهه 1980 ، این مطالعه اطلاعاتی را در مورد بیش از 6000 اطلاعات در مورد رژیم غذایی آنها ارائه داد و در سن 3 تا 5 سالگی مورد بررسی قرار گرفته است. از زمان جمع آوری داده ها ، بیش از نیمی از شرکت کنندگان در این مطالعه جان باختند. محققان میزان مرگ و میر را در بین کسانی که بالاترین میزان مصرف مواد غذایی فرآوری شده را با کسانی که کمترین مصرف را گزارش کرده بودند مقایسه کردند. همچنین ، آنها انواع مختلفی از مواد غذایی را بررسی کردند تا مشخص کنند کدام یک بیشترین تأثیر را دارد.

مشاهده شده است که گوشت های شیرین شده و نوشیدنی های شیرین شده مانند زیر گروه های غذاهای اضافی هستند که بیشترین رابطه را با خطر مرگ نشان می دهند. به دنبال رژیم غذایی محدود این غذاها به عنوان یک استراتژی مؤثر در جلوگیری از بیماری ها و ترویج سلامت عمومی توصیه می شود. راهنمای تغذیه ایالات متحده توصیه می کند که مصرف نوشیدنی های شیرین شده و گوشت های فرآوری شده مانند هاتداگ ، سوسیس و گوشت بسته بندی شده محدود شود.

در این مطالعه ، محققان از چندین روش مختلف برای طبقه بندی پردازش مواد غذایی مختلف استفاده کردند. داده های پرسشنامه فرکانس فرکانس به انواع خاصی از غذاها و ترکیبات آنها از هم جدا شد. همچنین ، با استفاده از اجماع متخصصان ، اجزای رژیم غذایی بر اساس چارچوب طبقه بندی NOVA طبقه بندی شدند که میزان پردازش مواد غذایی را قرار می دهد.

محققان همچنین متغیرهای دیگری را شامل می شوند که می توانند خطر مرگ در افراد را افزایش دهند ، مانند دخانیات و چاقی در مدل تحلیلی آنها. نتایج نشان داده است که افرادی که مصرف بیشتری از غذاهای عجیب و غریب داشتند ، معمولاً دارای شاخص توده بدنی بالاتری و نقاط پایین تر در شاخص تغذیه سالم بودند. با این حال ، نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل نشان داد که متغیرها قادر به توضیح رابطه بین خوردن غذاها و افزایش خطر مرگ نیستند ، زیرا هنوز هم در بین افراد دارای افراد رژیم غذایی نامطلوب یا نامطلوب و همچنین افرادی که دارای چاقی هستند ، وجود دارد.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا