رژیم غذایی سرشار از نمک خطر ابتلا به اگزما را افزایش می دهد – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان
سلامت جو به نقل از دارو نت، تیمی به رهبری دکتر کاترینا آبوابارا«محدود کردن سدیم رژیم غذایی ممکن است یک مداخله مقرون به صرفه و کم خطر باشد درماتیت آتوپیک به اگزما معروف است.
این داده ها شامل 216000 نفر 37 سال و بالاتر است. در این مطالعه از نمونه ادرار افراد برای اندازه گرفتن از سدیم دریافتی فرد استفاده شد.
حدود 5 درصد از افراد شرکت کننده در این مطالعه به اگزما مبتلا بودند.
میانگین دفع 24 ساعته سدیم ادرار یک فرد حدود 3 گرم بود، اما این مطالعه نشان داد زمانی که میزان دفع سدیم روزانه فقط 1 گرم افزایش می یابد، احتمال تشدید اگزما در آنها 22 درصد افزایش می یابد. به نظر می رسید که این تأثیر در بین زنان قوی تر از مردان باشد.
به گفته محققان، افرادی که نمونه ادرارشان مصرف زیاد نمک را نشان داد، 11 درصد بیشتر در معرض ابتلا به اگزمای شدید قرار داشتند.
از سوی دیگر، افرادی که هنگام محدود کردن مصرف نمک از دستورالعمل های بهداشتی پیروی می کردند، 12 درصد کمتر در معرض ابتلا به اگزما بودند.
محققان تاکید کردند که این مطالعه برای اثبات علت و معلولی طراحی نشده است و افرادی که نمک دوست دارند ممکن است غذاهای دیگری بخورند که پوست آنها را در معرض خطر قرار می دهد.
سدیم همچنین در فرآیندهای التهابی که ممکن است به اگزما کمک کند، دخیل است.