سلامت خانواده

بایدها و نبایدهای زالو درمانی/ که ممنوع است

به گزارش خبرآنلاین، رویا بنی امریان افزود: زالو از زمان های بسیار قدیم یعنی حدود 2500 سال قبل از میلاد مسیح برای درمان بیماری های مختلف مورد استفاده قرار می گرفت.

مهر در خبری نوشت: به گفته وی، زالو در درمان بیماری های مختلف از جمله بیماری های پوستی، آکنه صورت، فیستول، عفونت ریشه دندان و لثه، آبسه، آرتریت، وزوز گوش، اوتیت یا عفونت گوش، سردرد، خون استفاده می شود. تمرکز، ریزش مو، سردرد. ، نقرس، سیاتیک، زانو درد، بیماری های مقعدی، واریس و … استفاده می شود.

بنی امیریان با اشاره به موارد منع مصرف زالو درمانی افزود: این روش درمانی در افراد مسن، معلولان، زنان باردار، مبتلایان به کم خونی و بیماری های انعقادی، هموفیلی و سرطان خون و موارد ترس شدید از زالو استفاده نمی شود.

این متخصص سلامت از دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: زالو درمانی باید با مشورت و نظر پزشک متخصص طب سنتی تجویز شود و در مراکز معتبر با رعایت اصول و نکات استاندارد انجام شود.

به گفته وی، زالو پس از استفاده باید از بین برود و برای این منظور در نمک یا الکل می ریزند. این بدان معناست که زالویی که زمانی برای درمان استفاده می شود، هرگز برای شخص دیگری استفاده نمی شود.

این متخصص طب سنتی تاکید کرد: در حین زالو درمانی باید اجازه دهیم زالو به خودی خود از محل گزش بیمار خارج شود و این جداسازی نباید با زور و اجبار زالو به استفراغ انجام شود.

به گفته وی، گاهی برای جداسازی زالو از نمک یا الکل استفاده می کنند که باعث می شود زالو روی بدن بیمار استفراغ کند و میکروب های بیماری زای معده زالو را به انسان منتقل کند.

بنی عامریان با اشاره به اینکه ممکن است پس از زالو درمانی در محل زالو گزیدگی مقداری خارش، تورم و قرمزی ایجاد شود، گفت: این علائم با اقدامات ساده برطرف می شود و جای نگرانی نیست و در صورت شدید بودن علائم، بیمار می تواند با پزشکش تماس بگیرید

به گفته وی، پس از برداشتن زالو، فرد چندین ساعت خونریزی می کند که طبیعی است و پزشک با ارائه توصیه ها و اقدامات تغذیه ای لازم، این وضعیت را در بیمار مدیریت می کند.

این متخصص طب سنتی با اشاره به ضرورت انجام تست حساسیت قبل از زالو درمانی گفت: در زالو درمانی ابتدا تست حساسیت با استفاده از زالو انجام می شود و در صورت عدم وجود مشکلات تنفسی، تنگی نفس و تپش قلب، درمان ادامه دارد.

بنی عامریان تاکید کرد: به دلیل وجود زالوهای سمی یا آلوده، زالوهای مورد استفاده باید از مراکز معتبر مورد تایید وزارت بهداشت و وزارت جهاد کشاورزی تهیه شود.

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا