استالین چه غذایی را دوست داشت؟

براساس گزارش خبری آنلاین از بورنا ؛ در کتاب “غذای دیکتاتورها ؛ راهنمایی بد برای سرگرمی شرور” توسط ویکتوریا کلارک و ملیسا اسکات به غذای محبوب برخی از دیکتاتورها اشاره شده است. در این میان ، یک نویسنده لهستانی کارهای جالبی انجام داده است. او به طور جدی برخی از سیاستمداران را در زمینه تغذیه و تحقیقات در زمینه سبک تغذیه ای دنبال کرده است و سرانجام کتابی با عنوان “دیکتاتور چیست؟” او منتشر کرده است.
استالین چه چیزی را دوست داشت؟
جوزف استالین از اواسط دهه 1980 تا زمان مرگ وی رهبر سابق اتحاد جماهیر شوروی بود و در تاریخ اتفاق افتاده است. این سیاستمدار عاشق غذای گرجستان بود. گردو ، سیر ، آلو ، انار و الکل بخش اصلی پخت و پز گرجستان هستند. گفته می شود که گوسیناکی یک شیرینی گرجستان از غذای مورد علاقه خود بوده است. جالب اینجاست که یکی از سرآشپزهای شخصی جوزف استالین “اسپیریدون پوتین” توسط رئیس جمهور فعلی ولادیمیر پوتین روسیه بود!
گوسیناکی چیست؟
Gosinaki یکی از مشهورترین میان وعده های گرجستان است و از ترکیبی از گردو یا بادام با عسل طبیعی ساخته شده است. خوشمزه ترین نوع شیرینی گرجستان نوعی است که با عسل طبیعی ساخته شده است ، عسل کوهی از گلهای وحشی. گوسیناکی یکی از شیرینی های جورجیا است.
خواص گردو
این گردو از خواص زیادی برخوردار است و برای خوردن آن مفید است یکی از حقایقی است که همه از آن آگاه هستند. گردو سرشار از چربی های طبیعی ، فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی است و اینها گردو را به یکی از بهترین غذاها تبدیل کرده اند.
گردو نسبت به سایر غذاها از آنتی اکسیدانی بالاتر برخوردار است. این خاصیت گردو به دلیل وجود ویتامین E ، ملاتونین و ترکیبات گیاهی به نام پلی فنول است که به طور خاص در پوست گردو بیشتر است.
مقادیر زیادی چربی امگا در گردو وجود دارد که برای سلامت بدن بسیار مفید است. امگا یکی از چربی های مفیدی است که برای حمایت از بدن باید در رژیم غذایی شما گنجانده شود.
التهاب ریشه بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی ، دیابت نوع 2 ، بیماری آلزایمر و سرطان است که می تواند در اثر استرس اکسیداتیو ایجاد شود. پلی فنول در گردو می تواند به مبارزه با این استرس و التهاب اکسیداتیو کمک کند.
مطالعات آزمایشگاهی نشان داده است که خوردن گردو خطر ابتلا به برخی از سرطانهای خاص از جمله سرطان پستان ، پروستات و کولورکتال را کاهش می دهد.
خاصیت سیر
مصرف مداوم سیر و جذب ترکیبات در دستگاه گوارش علائمی مانند استفراغ ، اسهال ، التهاب معده و زخم روده را کاهش می دهد. مصرف سیر می تواند روند هضم را تحریک کرده و مواد غذایی را از طریق دستگاه گوارش کند کند ، که باعث بهبود هضم و کاهش مشکلات گوارشی می شود.
سیر به دلیل مقادیر زیاد آنتی اکسیدان ها از سرطانها جلوگیری می کند. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که با خنثی کردن رادیکال های آزاد ، از آسیب بافت و سرطان جلوگیری می کنند. مطالعات نشان داده است که سیر به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی آن از سرطان روده بزرگ ، پستان ، معده ، پروستات و مثانه جلوگیری می کند.
نتایج مطالعات نشان داد که ترکیبات موجود در سیر می توانند رسوب کلسترول در شریان ها را کاهش دهند. همچنین ، ماده ای به نام “ساپونین استروئید” نقش مهمی در کاهش غلظت کلسترول خون دارد.
خصوصیات آلو
آلو به دلیل ملین بودن شناخته شده است. آب میوه جدید بخش بیشتری از اثر خط را دارد. آلو گرمای بدن را کاهش می دهد. تب و تشنگی گرما و التهاب و خارش را تسکین می دهد ، به خصوص اگر قبل از وعده های غذایی خورده شود. اگر آلو با شکر پخته شود ، از ملین سوءاستفاده می شود که حتی اگر سرفه داشته باشید ، ترشی آن زحمت نمی کشد و سینه را نرم می کند.
آلو میوه ای کم خوشمزه با انواع ویتامین ها و مواد معدنی ، فیبر و آنتی اکسیدان ها است. اگر آلو خشک باشد ، کالری و فیبر بیشتری دارد. فیبر موجود در آلو ، علاوه بر تسهیل حرکت روده ها ، قند و لیپیدهای خون را نیز تنظیم می کند.
انار
از جمله خواصی که به دانش پزشکی امروز توجه می کنند ، ضد سرطان و ضد التهابی است. مطالعات زیادی در مورد اثرات درمانی و پیشگیری از انار بر روی سلولهای سرطانی انجام شده است. بیشتر سرطان ها شامل پستان ، پروستات ، ملانوما ، لوسمی و فیبروساروما هستند.
نتایج این مطالعات نشان داده است که قطعات از جمله آب انار و دانه های آن برای جلوگیری از این سرطان ها مفید هستند. انار به دلیل آنتی اکسیدان ها ، از سرطانها جلوگیری می کند و به سلولهای سرطانی منجر می شود.
الکل
افرادی که مشروبات الکلی می خورند در معرض خطر شریانیوسکلروز یا ضخیم شدن و تنگ شدن شریان های کوچک تغذیه مغز هستند. این بیماری جریان خون را سخت تر می کند ، که می تواند به مرور زمان به مغز آسیب برساند و به عنوان ضایعات یا مناطقی از بافت آسیب دیده در مغز ظاهر شود. تحقیقات ما نشان می دهد که مصرف الکل به مغز آسیب می رساند ، که می تواند منجر به مشکلات حافظه و تفکر شود.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین



