وقتی این وعده غذایی را دیر می خورید ، خطر مرگ نزدیک است

با تشکر از یکی از موفق ترین کمپین های بازاریابی قرن بیست و یکم و همچنین تغییر کار پس از جنگ ، نسل ها رشد کرده اند زیرا “صبحانه مهمترین وعده غذایی روز است” و در حالی که داده ها هنوز مشخص نیست ، بسیاری از تحقیقات در مورد کودکان خردسال یا بزرگسالان متمرکز شده است.
در یک مطالعه جدید ، محققان دانشگاه ژنرال بریگام ماساچوست توجه خود را به بزرگسالان مسن و متعاقب آن جلب کردند تا درک کنند که آیا برنامه های رژیم غذایی با مشکلات بهداشتی مرتبط با سن مرتبط است. این گروه جمعیتی تا حد زیادی در مطالعات تغذیه ای نادیده گرفته شده است.
دکتر گفت: “تاکنون ، ما درک محدودی از نحوه تغییر زمان وعده های غذایی در سنین بالاتر و ارتباط این تغییر با سلامت کلی و زندگی داشته ایم.”
محققان داده ، از جمله سوابق خون ، 5 بزرگسال در جامعه بین 2 تا 5 سال را مورد بررسی قرار دادند ، هر کدام تا پنج ارزیابی برای زمان وعده های غذایی و سلامت بین سالهای 1 تا 2. این ارزیابی ها اطلاعات دقیقی را در مورد هر فرد ، از جمله سلامت ، رفتارهای سبک زندگی ، وزن ، کیفیت خواب و زمان صرف شده در وعده های غذایی جمع آوری کردند.
آنچه آنها پیدا کردند این بود که به دلایل زیادی ، از ناتوانی جسمی گرفته تا بهداشت دهان و دندان ، بزرگترها به طور کلی بعداً صبحانه می خوردند ، بعداً خورده می شوند ، بعداً غذا می خورند و وقت کمتری را صرف غذا می کنند.
محققان خاطرنشان كردند: خوردن صبحانه دیر هنگام با بیماری های جسمی و روانی بیشتر ، بیماری های متعدد و افزایش خطر مرگ همراه است. این یافته ها نشان می دهد که تغییر در وعده های غذایی ممکن است فرآیندهای اساسی سلامتی و پیری در افراد مسن را منعکس کند.
محققان ، از طریق مدل سازی پیشرفته شرح داده شده در مقاله طبیعت ، دریافتند که خوردن صبحانه با افزایش خطر مرگ در طی ارزیابی های مربوطه دیر شده است. افرادی که از نظر ژنتیکی مستعد ابتلا به “کابوس ها” بودند نیز تمایل به خوردن وعده های غذایی در زمان بعدی داشتند و از نظر آماری ، هیچ مشکلی برای سلامتی قابل توجهی با تغییر در ناهار و شام همراه نبود.
این یافته ها بین صرف صبحانه دیر هنگام و افزایش خطر مرگ ارتباط برقرار می کند ، که می تواند به عنوان یک شاخص سلامت بزرگتر برای مداخله و درمان زودرس عمل کند.
داشتی می گوید: “تحقیقات ما نشان می دهد که تغییر در هنگام خوردن سالمندان ، به ویژه صبحانه ، می تواند یک کنترل کننده آسان برای سلامت کلی آنها باشد.” بیماران و پزشکان می توانند از تغییرات در رژیم به عنوان یک علامت هشدار اولیه برای بررسی مشکلات اساسی سلامت جسمی و روحی استفاده کنند.
وی همچنین افزود: تشویق سالمندان به داشتن برنامه های رژیم غذایی منظم می تواند بخشی از استراتژی های گسترده تر برای ارتقاء پیری سالم و طول عمر باشد.
مانند هر مطالعه از این نوع ، محدودیت های بسیاری نیز وجود دارد. محققان به تنوع روزانه ، از بین بردن وعده های غذایی یا میان وعده ها در طول روز نگاه نکردند و به آنچه در هنگام صبحانه ، ناهار و شام مصرف می شد ، توجه نکردند. در حالی که مدل های این مطالعه چندین عامل تحریف کننده مانند استعمال دخانیات را در نظر می گیرند ، آنها نشانگرهای دیگری مانند فعالیت بدنی را در نظر نمی گیرند و بسیاری از داده های مربوط به زمان متکی به گزارش های شخصی مرتبط با نادرستی خودشان.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین



