سلامت خانواده

درد کاغذ روی پنیرهای کانتینر چیست؟

دکتر محمد سادگ عرب ، متخصص غذا و فناوری ، مدرس دانشگاه و مدیر کنترل کیفیت و تحقیق و توسعه یک کارخانه مواد غذایی در مصاحبه با News Online ، می گوید: حضور کاغذ سفید که توسط نام علمی در برخی از انواع پنیرهای کانتینر استفاده می شود ، صرفاً برای توزیع بهتر و توزیع نمک است. قارچ آغشته شده است.

وی گفت: “با توجه به اینکه تمام محصولات لبنی بسیار فاسد هستند ، وی باید در طی فرآیندهای حرارتی باشد.” استفاده از مواد نگهدارنده در پنیرهای تازه مانند پنیر خامه ای و پنیر که به نام ultrafiltration یا UF در بسته بندی آنها نامگذاری شده اند ، مجاز نیست. در حالی که استفاده از مواد نگهدارنده و برخی از مواد افزودنی در انواع دیگر پنیرها ، مانند پنیر صبحانه و پنیر پیتزا ، بر روی بسته بندی آنها ، اصطلاح “فرآوری شده” یا “فرآیند” به صورت استاندارد و استاندارد مجاز است.

۴۷۴۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا