پایش مستمر باقیمانده آفت کش ها در محصولات کشاورزی
به گزارش گروه اجتماعی سلامت جو ، سید حیدر محمدی با اشاره به روز جهانی ایمنی غذا اظهار داشت: در راستای ارتقای برنامه های ایمنی مواد غذایی و با همکاری دبیرخانه شورای عالی سلامت و ایمنی مواد غذایی و بر اساس وظایف قانونی برنامه های توسعه، از سال 1992، برنامه پایش باقیمانده آفت کش ها، فلزات سنگین و نیترات ها در محصولات خام کشاورزی انجام می شود، برنامه پایش شاخص های ایمنی در محصولات غذایی و آشامیدنی با جدیت دنبال می شود.
وی افزود: پایش باقیمانده سموم، فلزات سنگین و نیترات ها در محصولات خام کشاورزی با استفاده از ظرفیت آزمایشگاه های ادارات غذا و دارو در سراسر کشور به صورت مستمر انجام می شود.
رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در راستای سیاست های سازمان غذا و دارو برای تفویض حداکثر وظایف اجرایی به معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور، تفویض وظایف در سطوح 1 تا 4 بر اساس زیرساخت ها، ظرفیت ها و امکانات و نیروی انسانی، امور اجرایی، تایید صلاحیت مسئولین فنی، ثبت منابع واحدهای تولیدی داخلی، صدور، اصلاح، تمدید پروانه ساخت مواد غذایی و آشامیدنی، نمونه برداری و ترخیص کالاهای اساسی (استراتژیک)، بازرسی از واحدهای تولیدی داخلی، صدور گواهی سلامت و … انجام شده است.
انتهای پیام/