سلامت خانواده

این افراد اصلا نباید زنجبیل مصرف کنند

به گزارش خبرآنلاین، زنجبیل گیاهی باورنکردنی است. فواید زیادی برای بدن انسان دارد. به همین دلیل بومیان و مردم محلی در بسیاری از کشورها و فرهنگ ها قرن هاست که از آن برای درمان بیماری های مختلف استفاده می کنند.

اطلاعات آنلاین در خبری نوشت: امروزه مکمل های زنجبیل به صورت مصنوعی تولید می شوند اما بسیار نزدیک به گیاه طبیعی هستند. مکمل‌های زنجبیل می‌توانند مفید باشند، اما گروه‌های خاصی از افراد هستند که احتمالاً باید از مصرف آن‌ها اجتناب کنند.

افراد مبتلا به بیماری قلبی

زنجبیل می‌تواند با داروهای خاصی که برای درمان بیماری‌های قلبی استفاده می‌شوند، مانند رقیق‌کننده‌های خون، تداخل داشته باشد و خطر خونریزی را افزایش دهد.

افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا

زنجبیل تولید صفرا را تحریک می کند که می تواند به بهبود هضم کمک کند. با این حال، برای افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا، این می تواند مشکل ساز باشد. صفرا در کبد تولید و در کیسه صفرا ذخیره می شود. هنگامی که کیسه صفرا ملتهب یا سنگ کیسه صفرا دارد، تولید صفرا مختل می شود و منجر به درد و ناراحتی می شود. زنجبیل با افزایش تولید صفرا می تواند این وضعیت را تشدید کند که می تواند باعث درد و ناراحتی بیشتر شود.

افراد مبتلا به دیابت

زنجبیل سطح قند خون را کاهش می دهد که می تواند برای افراد دیابتی مفید باشد. با این حال، زنجبیل می تواند برای افرادی که داروهایی برای کاهش سطح قند خون مصرف می کنند خطرناک باشد. زنجبیل می تواند با این داروها تداخل داشته باشد و باعث کاهش بیش از حد قند خون شود که منجر به هیپوگلیسمی شود.

زنان حامله

برخی شواهد نشان می دهد که چای زنجبیل را نباید نزدیک به زایمان مصرف کرد، زیرا ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. زنان باردار با سابقه سقط جنین، خونریزی واژینال یا مشکلات لخته شدن خون نیز باید مصرف محصولات زنجبیل را متوقف کنند.

۲۳۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا