اجرای طرح چراغ راهنمای تغذیه برای انتخاب محصولات غذایی سالم تر

مهدی پیرسالی گفت: طراحی لامپ تغذیه برای همه محصولات غذایی نشانگرهایی را با سه رنگ ایجاد می کند: سبز ، زرد و قرمز. سبز به معنای پایین قند ، نمک و چربی ، زرد نشان دهنده مقدار متوسط است و قرمز نشان دهنده میزان بالای قند ، نمک یا چربی است. هدف اصلی این پروژه کمک به مصرف کنندگان انتخاب گزینه های سالم و کاهش مصرف محصولات پرخطر است.
وی افزود: نشان های قرمز به دلیل زیاد قند ، نمک یا چربی در معرض خطر سلامتی هستند و مصرف آنها باید کنترل و کاهش یابد. ” با این حال ، تبلیغات گسترده و مکرر تقاضا برای این محصولات را افزایش می دهد و بر الگوی تغذیه جمعیت تأثیر می گذارد.
رئیس سازمان غذا و داروی با تأکید بر اهمیت مکانیسم های کنترل و سیاست های بازدارنده ، گفت: “مالیات بر کالاهای آسیب رسان ، محدودیت های تبلیغاتی و نظارت دقیق بر سطح عرضه ابزارهای اصلی برای کاهش مصرف این محصولات و پشتیبانی از سلامت عمومی است.” با این حال ، منابع مالیاتی هنوز به طور کامل به بخش بهداشت اختصاص نیافته است.
وی افزود: “این موضوع به عنوان یکی از محورهای اصلی در شورای عالی کشور ، بهداشت و امنیت غذایی کشور ، به منظور هماهنگی دستگاه ها و اصلاح قوانین ، سازوکارهای اجرایی برای کنترل تبلیغات کالاهای مضر دنبال خواهد شد.”
پایان پیام/