سلامت خانواده

اما اگر تجربه علائم گوارشی تابستانی / علت حساسیت میوه ها باشد ، چه می شود؟

در تابستان ، بسیاری از افراد بدون از بین بردن پوست ، میوه هایی مانند گیلاس و هلو مصرف می کنند ، که این رایج است ، اما می تواند منجر به ورود سموم دفع آفات کشاورزی شود. پوست میوه به طور معمول اولین مکان برای این مواد شیمیایی است و مصرف مستقیم آنها بدون شستشوی مناسب خطرات سلامتی دارد.

در فرآیند تولید میوه ، استفاده از سموم دفع آفات برای کنترل آفات رایج است ، اما برخی از این سموم ممکن است به سطح میوه پایبند باشند و در صورت عدم تمیز بودن ، به خصوص برای گروه های حساس مانند کودکان ، سالمندان و زنان باردار ، وارد بدن انسان شوند.

برای کاهش خطرات سموم ، توصیه می شود که میوه ها برای چند دقیقه در آب غوطه ور شوند و سپس شستشو دهند ، اما این ساده اما مؤثر می تواند بخش قابل توجهی از آلودگی سطح را از بین ببرد و ایمنی مصرف را افزایش دهد ، به خصوص در فصلی که مصرف میوه بیشتر است.

برخی از افراد همچنین ناخواسته هسته ها را درون بافت میوه می خورند ، که ممکن است دستگاه گوارش را تحریک کرده و باعث ایجاد علائمی مانند سوزش سر دل یا حالت تهوع شود و در کنار آلرژی غذایی ، این نوع مصرف ناخودآگاه نیز می تواند به مشکلات هضم کننده کمک کند.

میوه های آلرژی زا تابستانی / علت تجربه علائم دستگاه گوارش با مصرف میوه های تابستانی

Shiva Samsam Shari'ah ، متخصص پزشکی اورژانس ، سم شناسی بالینی و مسمومیت و عضو هیئت علمی در مصاحبه ای با گزارشگر ایمانا ، برخی از میوه های تابستانی بدون جدا کردن پوست خود ، از جمله گیلاس و هلو ، افراد را مصرف می کنند و می گویند: “این یکی از اقدامات انجام شده در طول فرآوری میوه در زمین های کشاورزی است.”

وی افزود: اگر شستشوی میوه از سطح میوه ها شسته نشود و توسط افراد به ویژه گروه های حساس مصرف شود ، علائم دستگاه گوارش رخ می دهد ، و افزود که توصیه می شود هنگام پردازش میوه هایی که نمی توانند به میوه ها نفوذ کنند ، از سموم استفاده کنید.

متخصص پزشکی اورژانس ، سم شناسی بالینی و مسمومیت و عضو هیئت علمی گفت که علاوه بر نوع سموم دفع آفات مصرف شده ، شستشوی مناسب و غرق شدن میوه های تابستانی برای چند دقیقه و سپس زهکشی توصیه می شود ، برای آب و میوه توصیه می شود.

چه موقع باید به پزشک مراجعه کنیم تا علائم دستگاه گوارش را انجام دهیم؟ / تعداد مشتری ها را به مراکز پزشکی با علائم دستگاه گوارش در تابستان افزایش دهید

شرع گفت: هسته های داخل بافت هندوانه ، با توجه به اینکه با میوه مخلوط می شود ، گاهی اوقات توسط افرادی که می توانند علائم دستگاه گوارش ایجاد کنند مصرف می شود: حساسیت به میوه ها وجود دارد ، اما درصد بالای میوه های تابستان مانند هندوانه و خربزه می تواند دلایل دیگری غیر از حساسیت داشته باشد.

وی گفت: انتظار می رود که مردم نسبت به غذاهایی مانند قارچ یا فلفل حساسیت داشته باشند ، اما حساس ترین آن به میوه بیشتر به دلیل سموم مورد استفاده و عدم شستشوی مناسب است ، افزود: “بسیاری از افراد در تابستان به پزشک با علائم دستگاه گوارش اشاره می کنند ، که نشان می دهد که این مورد نیست.

متخصص پزشکی اورژانس ، متخصص سم شناسی و مسمومیت بالینی ، و اعضای هیئت علمی و دانشکده دانشگاه ، گفت که علائم دستگاه گوارش ناشی از گرما یا مصرف برخی غذاها و مواد مغذی است ، اگر منجر به خستگی ، ضعف شدید جسمی و تهوع و استفراغ شود ، باید در اسرع وقت مورد بررسی قرار گیرد ، هرچه سریعتر ، افرادی که تعداد کمی از افراد از جمله کودکان وترها هستند ، از جمله کودکان وترها هستند.

اما اگر تجربه علائم گوارشی تابستانی / علت حساسیت میوه ها باشد ، چه می شود؟

علائم دستگاه گوارش همیشه به معنای آلرژی غذایی نیست و در بسیاری موارد ، این علائم به دلیل باقی مانده سموم یا شستشوی نامناسب میوه ها رخ می دهد ، که برای بررسی شرایط و نوع میوه برای جلوگیری از درمان نادرست نیاز به تشخیص دقیق این علائم دارند.

در روزهای گرم تابستان ، خوردن غذاهای خاص ممکن است منجر به علائمی مانند ضعف شدید ، حالت تهوع ، استفراغ مکرر شود و این علائم را نباید نادیده گرفت زیرا می تواند نشانه مسمومیت غذایی یا واکنش بدن به مواد شیمیایی باشد که نیاز به مراقبت فوری پزشکی دارند.

در مواجهه با علائم شدید دستگاه گوارش ، اشاره به مراکز پزشکی برای گروه هایی مانند کودکان ، زنان مسن و باردار از اهمیت زیادی برخوردار هستند ، زیرا به دلیل ذخیره جسمی کمتر در برابر کم آبی و مسمومیت آسیب پذیرتر هستند و تأخیر در درمان می تواند عوارض جانبی جدی تری داشته باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا