سلامت خانواده

چه اتفاقی برای غذاهای طبیعی و سالم برای نسل جدید افتاد؟

نهایی بههانی: دکتر نصرین میدنیا ، یک متخصص غذا و علوم در مصاحبه با News Online ، می گوید: “افزایش محصولاتی که اغلب در اثر کبد چرب ایجاد می شوند ، افزایش چربی و فشار خون ، چه صنعتی ، فست فود و چه حتی در خانه ، برای فریب و تحریک سیستم پاداش مغز ما طراحی شده اند.” این امر باعث شده است که بسیاری از افراد غذاهای سالم و سالم را “خوشمزه” یا “کسل کننده” ببینند. اما خبر خوب این است که ، طبق شواهد علمی ، طعم ما انعطاف پذیر و به راحتی مجدداً مورد استفاده قرار می گیرد ، فقط باید اصول و صبر را بشناسد. ج

جوانه های چشایی هر 2 روز یک بار بازسازی می شوند

جوانه های طعم ما مسئول درک طعم دهنده ها هر 2 تا 5 روز به طور کامل بازسازی می شوند. این سلول ها به طور مداوم بازسازی می شوند و قادر به سازگاری با محیط جدید هستند. یعنی با کاهش موقت غذاهای با طعم بالا ، سلولهای طعم تازه نسبت به طعم های نرم تر حساس هستند. در نتیجه ، طعم طبیعی میوه ها ، سبزیجات بخارپز یا خوراک خانگی سالم بعد از چند هفته درک می شود و برعکس ، غذاهای قبلاً پر و شیرین ممکن است اکنون آزار دهنده به نظر برسند.

اما طعم طعم محدود به زبان نیست. مغز نیز در اینجا نقش بزرگی ایفا می کند. مغز انسان با “انعطاف پذیری عصبی” خود می تواند جایگزین تجربیات جدید با عادت های قدیمی شود. آنها با تکرار تجربه غذاهای سالم و طبیعی ، مغز خود را به عنوان گزینه های مطلوب ضبط و ترجیح می دهند. به همین دلیل ، بسیاری از افراد دیگر از فست فود چرب یا نوشیدنی های بسیار شیرین لذت نمی برند. زیرا مغز آنها دیگر این طعم دهنده ها را پاداش نمی دانند.

میکروبیوم روده نیز تأثیر دارد

با کمال تعجب ، میکروبوم روده ، مجموعه باکتری ها در دستگاه گوارش ما نیز بر طعم ما تأثیر می گذارد. این باکتریها با تغذیه با غذاهای بالا ، طبیعی و تخمیر شده ، موادی تولید می کنند که بر سیری ، اشتها و سیگنال های خلقی تأثیر می گذارد. تحقیقات نشان داده است که ترکیب میکروبیوم ها به مصرف کنندگان غذاهای سالم تغییر کرده و بنابراین تمایل آنها به غذاهای سطحی را کاهش می دهد.

بنابراین با این توضیحات علمی ، می توان سلیقه ها را تغییر داد و بدن و مغز ما از این تغییر استقبال می کنند. برای شروع ، فقط امروز قدم های ساده ای بردارید. به تدریج مصرف قند ، نمک و چربی های ناسالم را کاهش دهید ، چای کمتری بنوشید ، نمک میز را در یک وعده غذایی ، یک ماده سالم و خانگی مانند سبزیجات بخارپز ، نان کل یا ماست ساده با غذای فوق العاده ، بردارید و همیشه یک میان وعده سالم داشته باشید. از طعم های طبیعی مانند سبزیجات معطر استفاده کنید و آب یا دیو را با نوشیدنی های شیرین جایگزین کنید و به غذاهای ساده تر و کمتر فرآوری شده تبدیل شوید. مطمئناً با این روش ، پس از چند هفته ، ما یک تغییر شگفت آور در ترجیحات غذایی خود احساس خواهیم کرد.

علاوه بر این اقدامات ، تأمین آب کافی و مدیریت استرس نیز در سلیقه های آموزش مؤثر است. کم آبی بدن حساسیت و تمایل به طعم های شدید را کاهش می دهد. استرس مزمن ما را به سمت غذاهای ناسالم سوق می دهد. بنابراین ، حفظ تعادل روحی و جسمی بخش مهمی از مسیر سلامتی و لذت است.

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا