رژیم غذایی جدیدی که نه از بین نمی برد و نه گرسنگی. فقط ترتیب غذا را رعایت کنید

مطالعات نشان داده اند که این روش تغذیه می تواند از افزایش ناگهانی قند خون پس از مقدار جلوگیری کند ، سیری را افزایش می دهد و به کاهش وزن کمک می کند.
کارولین سوزی ، متخصص تغذیه و سخنگوی آکادمی تغذیه و رژیم آمریکایی ، در مصاحبه ای با اخبار وی گفت: “شروع یک وعده غذایی با سبزیجات سالم ، پروتئین و چربی ها قبل از نشاسته یا قندها می تواند از جهش قند خون پس از مواد جلوگیری کند.” وی گفت: “این اثر به ویژه برای افراد دارای مقاومت به انسولین ، دیابت یا دیابت نوع 2 مفید است.”
با این حال ، سوزی تأکید کرد که مبتلایان به دیابت باید تحت نظارت یک متخصص تغذیه و یک پزشک رژیم غذایی شخصی دریافت کنند.
گزارشی از دانشگاه UCLA همچنین نشان می دهد که افزایش قند خون پس از وعده غذایی (قند خون) می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد. کنترل قند خون نقش مهمی در درمان دیابت و چاقی دارد.
تأثیر سفارش غذا بر کنترل قند خون
یک مطالعه در ژورنال مواد مغذی منتشر شده نشان داد که بیمارانی که ابتدا سبزیجات مصرف می کردند و سپس کربوهیدرات های تصفیه شده پس از پنج سال کنترل بهتری بر قند خون داشتند. در مقابل ، گروهی که از این ترتیب پیروی نکردند ، به طور قابل توجهی بهبود نیافته اند.
متخصص تغذیه نیویورک گفت: “علت اصلی جهش قند خون ، مصرف بیش از حد کربوهیدرات ها است.” اگر این مواد به تنهایی مصرف شوند ، اثرات آنها شدیدتر است. “اما هنگام خوردن با پروتئین و فیبر ، جذب آنها کندتر می شود و اثر آنها کاهش می یابد.”
نقش توالی غذا در کاهش وزن
علاوه بر کنترل قند خون ، چیدمان غذاها همچنین می تواند به کاهش وزن کمک کند. تحقیقات نشان داده است که مصرف قبل از کربوهیدرات ترشح هورمون GLP-1 را افزایش می دهد. هورمونی که باعث تخلیه معده می شود و اشتها را کاهش می دهد.
آرولو توضیح داد: “هنگامی که شما برای اولین بار غذاهای فیبر را مصرف می کنید و سپس آب می نوشید ، فیبر احساس کامل می کند و اشتها را کاهش می دهد.” “فیبر همچنین جذب قند موجود در خون را کند می کند و از پرش قند جلوگیری می کند.”
همه کربوهیدرات ها یکسان نیستند
کربوهیدراتهای پیچیده مانند سبزیجات ، لوبیا و غلات کامل از نظر فیبر بالا هستند و به آرامی هضم می شوند. در نتیجه ، قند خون به تدریج افزایش می یابد. در مقابل ، کربوهیدرات های تصفیه شده مانند قند ، برنج سفید و آرد سفید دارای شاخص قند خون بالایی هستند و باعث افزایش سریع قند خون می شوند.
کارشناسان توصیه می کنند که از شاخص گلیسمی برای انتخاب بهتر مواد غذایی و کنترل قند خون پس از مواد استفاده شود. معیاری که سرعت غذاها را روی قند خون نشان می دهد.
منبع: FoxNews
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین