غذای خوشمزه یا بمب میکروبی خام؟ واقعیت های خطرناک ماهی خام که همه دوست دارند!

سوشی یکی از مشهورترین انگشت سنتی انگشت ژاپنی است که مدتی است که طرفدار سبک غذای ژاپنی است. سوشی از ترکیبی از برنج ژاپنی پخته شده با سرکه ، ماهی خام ، سبزیجات و غیره ساخته شده است و در یک لایه سرد و سرد جلبک ها سرو می شود. ماهی تن ، ماهی قزل آلا ، ماهی دم زرد ، ماهی اسنپ و مارماهی محبوب ترین مدل های ماهی برای سوشی است. این ظرف با سس سویا شور یا زنجبیل خورده می شود. اما آیا این ظرف به دلیل ماهی خام آیا می تواند برای سلامتی مشکل داشته باشد؟
دکتر محمد احمدی ، متخصص بهداشت مواد غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه و رئیس شورای سیستم دامپزشکی مازندران ، در یک کنفرانس خبری آنلاین گفت: “اجزای سوشی همه مغذی هستند ، ماهی سرشار از پروتئین ، امگا -3 ، ویتامین ها و مواد معدنی”. جلبک هایی که در آن محتوای سوشی پیچیده شده است ، جلبک هایی به نام نوری دارد و سرشار از ریز مغذی ها و خواص مشابه سویا است و ضد التهابی و ضد سرطان است. برنج همچنین حاوی کربوهیدرات به ویژه ویتامین های B است. زنجبیل مورد استفاده دارای خواص ضد سرطان ، لیپیدهای خون ، ضد میکروبی و ضد التهاب است.
جالب است بدانید که یک سوشی در ماده ای به نام خمیر Wassabi که توسط تربچه سبز ژاپنی استفاده می شود استفاده می شود ، که به طور کلی در ایران به دلیل کمبود آن در ایران ، به طور کلی ، پودر خردل و سبز استفاده می شود که شبیه یک ظاهر هستند. این گیاهان همچنین از خواص تغذیه ای مطلوب برخوردار هستند.
خطر در کمین است
اما ماهی مورد استفاده در سوشی های غالباً خام ، به دلیل پروتئین بالا ، بسیار ویرانگران است و توانایی پرورش و پرورش انواع میکروب ها و انگل های بیماری زا ، که بسیار خطرناک هستند و ترویج و مصرف این مواد غذایی ممکن است خطرات جبران ناپذیری را ایجاد کند. میکروب ها و انگل هایی که غالباً با مصرف محصولات خام به انسان منتقل می شوند شامل سالمونلا ، لیستریا ، و غیره و انگل ها و ویروس های آنیزاکیس مانند Neurocus است که باعث ایجاد علائم دستگاه گوارش ، حالت تهوع ، استفراغ و علائم عمومی مانند سردرد ، تب ، گرفتگی و گرفتگی می شوند. در همین راستا ، معاون وزارت بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی استان ، که نقش نظارت و بازرسی از رستوران ها را دارند ، باید با دقت اقدامات بهداشتی را در بازرسی ها اعمال کنند.
سوشی
از آنجا که سوشی یک غذای خام است و اجزای آن ، به ویژه ماهی های خام ، مستعد ابتلا به بیماری های مختلف است ، بنابراین باید ترکیبات ، سطوح تماس و تولید کننده در بالاترین سطح سلامتی باشد. اگر ماهی حداقل به مدت ده روز در دمای فریزر منجمد شود ، خطر انگل تقریباً صفر است زیرا انگل ها و نوزادان آنها در این دما از بین می روند. اما احتمال پرورش باکتری ها به صفر نمی رسد و ویروس ها از بین نمی روند. البته ترشی در مواد زنجبیل و فنولیک در جلبک ها و جلبک ها تا حدودی احتمال رشد باکتریها را کاهش می دهد. برنج نباید در مکانی وجود داشته باشد که گرد و غبار و رفت و آمد.
در برنج پخته شده ، احتمال رشد میکروبی به نام Serus باسیلوس وجود دارد که باعث ناراحتی دستگاه گوارش می شود. بنابراین ، انتخاب یک ماده اولیه سالم و همچنین محل تولید و سلامت فردی می تواند بسیار مفید باشد و توصیه نمی شود این غذا را از هر مکانی تهیه کنید.
تشخیص سلامت سوشی غیرممکن است
سوشی آماده را می توان به مدت یک تا دو روز در یخچال ذخیره کرد ، البته در یک ظرف بسته و تا یک ماه در فریزر. با این حال ، حفظ سوشی در فریزر توصیه نمی شود زیرا این محیط طعم آن را تغییر می دهد. نگه داشتن بیش از یک ساعت سوشی در دمای اتاق و رستوران به هیچ وجه مجاز نیست. با توجه به اینکه عوامل بیماری زا ممکن است خصوصیات حسی مانند طعم ، بو ، طعم ، شکل و رنگ را تغییر ندهد ، تشخیص سلامت آن و بدون تأیید آزمایشگاهی تقریباً غیرممکن است.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین