سلامت خانواده

خوردن پنیر در صبحانه ؛ مفید یا مضر؟

بسیاری از کانال های تلگراف و صفحات اینستاگرام ادعا می کنند که خوردن پنیر در صبحانه نه تنها مفید است ، بلکه انرژی را نیز کاهش می دهد ، یادگیری را کند می کند و تمرکز ذهن را کاهش می دهد. برخی حتی توصیه می کنند که بهترین زمان برای خوردن پنیر در شب و شام باشد ، به شرط آنکه با گردو ، زیره ، آهنگر و غیره خورده شود. اما آیا چنین توصیه هایی از پشتیبانی علمی برخوردار است ، یا شایعات بیشتری مبنی بر اینکه در فضای مجازی به دست می آیند ، وجود دارد؟

همشاهری نوشت: “اما متخصصان تغذیه نظر متفاوتی دارند.” به گفته آنها ، پنیر یکی از با ارزش ترین و با ارزش ترین غذاهای صبحانه است که نه تنها غلظت را کاهش می دهد ، بلکه با پروتئین بالا و کلسیم می تواند نقش مهمی در بهبود عملکرد ذهنی و احساس سیری داشته باشد. زهرا امراواد ، متخصص تغذیه و رژیم غذایی می گوید: “پروتئین موجود در پنیر به آرامی هضم می شود و بنابراین قند خون را در سطح متعادل نگه می دارد.” این ویژگی به تمرکز بیشتر در ساعات اولیه روز کمک می کند. “در بسیاری از کشورها – از اروپا تا خاورمیانه – نان و پنیر یکی از اصلی ترین پایه های صبحانه است و تا به امروز هیچ مطالعه علمی معتبری نشان داده است که باعث کاهش توانایی ذهنی یا یادگیری در صبح می شود.”

“پنیر – به خصوص پنیرهای کارخانه – نه تنها برای صبحانه مفید است ، بلکه آن را با یک گردو یا سبزیجات مانند سبزیجات ، گوجه فرنگی یا خیار ترکیب می کند و این توصیه ای است که هم در طب سنتی ریشه دارد و هم در تغذیه مدرن نیز وجود دارد. به دلیل اسیدهای چرب مفید و آنتی اکسیدان ها ، و گردو باعث افزایش ارزش تغذیه ای با غذای غذایی می شود. صبحانه را از نظر فیبر و ویتامین ها متعادل تر و زیاد تر می کند. “

به گفته این متخصص ، “برخلاف شایعات منتشر شده در فضای مجازی ، پنیر نه تنها برای صبحانه مضر است بلکه بخشی از یک رژیم غذایی سالم است.” زیرا این هم منبع خوبی از پروتئین با کیفیت بالا است و هم به حفظ سیری عضلانی و طولانی مدت کمک می کند ، هم از نظر کلسیم و هم برای سلامتی استخوان و هم مفید است و به دلیل ویتامین های آن به متابولیسم و ​​عملکرد سیستم عصبی کمک می کند.

پنیر را بیش از حد مصرف نکنید

با این حال ، نکته مهم برای متخصصان انتخاب نوع پنیر و مصرف آن است. امراواد می گوید: “بسیاری از پنیرهای صنعتی موجود در بازار دارای بازار نمک بالایی هستند که می تواند برای افراد مبتلا به فشار خون بالا مشکل داشته باشد.” پنیرهای باف بالا نیز کالری زیادی دارند و در صورت عدم استفاده از آنها به طور غیر ضروری ، افزایش وزن به دست می آید. به همین دلیل ، کارشناسان توصیه می کنند که افراد ، به ویژه افراد مبتلا به مشکلات قلبی عروقی یا اضافه وزن ، از پنیرهای کم و کم چربی استفاده کنند. “اگر پنیر خریداری می کنید ، می توانید آب نمک را در خانه بریزید و هر 2 تا 5 ساعت یکبار آب را تغییر دهید تا شوری پنیر به طور کامل باشد.”

در عین حال ، کارشناسان اصرار دارند که شما بیش از دو روز پنیر را در آب قرار ندهید. زیرا بافت پنیر بسیار نرم و خرد شده است. همچنین ، اگر پنیر را برای مدت طولانی در نمک بدون نمک نگه دارید ، احتمال قالب گیری و پوسیدگی آن افزایش می یابد. برای یک تعمیر و نگهداری طولانی ، بهتر است پس از کاهش آن ، آن را در محلول آب رقیق رقیق کنید. مگر اینکه بخواهید سریع پنیر بخورید و در کمتر از یک هفته به پایان برسید.

به طور کلی ، خوب است بدانید که اگر مقدار زیادی پنیر کارخانه را در صبحانه بخورید (به عنوان مثال ، با نان کامل ، گردو ، سبزیجات یا گوجه فرنگی و خیار) ، برای سلامتی فقط مضر نیست. این مشکل فقط زمانی بوجود می آید که مصرف غیر ضروری یا یک طرفه باشد و تنوع رعایت نمی شود.

۲۳۳۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا