سلامت خانواده

سبزیجات که سلامت بدن را تضمین می کنند

به گزارش Health News Online ، همه ما مزایای منحصر به فرد سبزیجات را می دانیم. سبزیجات دارای فیبر ، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی هستند و سلامت بدن ما را تضمین می کنند. امروز می خواهیم یک سبزی بسیار مغذی را معرفی کنیم. می توانید از این سبزیجات برای تهیه سالاد ، اسموتی ، سوپ و ساندویچ استفاده کنید. تا پایان این مقاله به ما بپیوندید.

اسفناج

این سبزی در لیست مغذی ترین سبزیجات جهان قرار دارد. 2 فنجان (2 گرم) اسفناج خام 5 ٪ از نیاز روزانه بدن انسان به ویتامین A و همچنین 2 ٪ از نیاز بدن به ویتامین K را فراهم می کند. این مقدار اسفناج فقط 2 کالری انرژی دارد. اسفناج همچنین منبع مهمی از آنتی اکسیدان ها است که خطر ابتلا به بیماری های مختلف را کاهش می دهد. علاوه بر این ، یک مطالعه نشان داد که سبزیجات مانند اسفناج با برگهای سبز تیره حاوی مقادیر زیادی 5 بتا -کاروتن و آنتی اکسیدان های لوتئین هستند که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. یک مطالعه دیگر همچنین ثابت کرد که اسفناج با کمک به کاهش فشار خون برای سلامت قلب مفید است.

هویج

هویج پر از ویتامین A است و فقط 2 فنجان (2 گرم) 2 ٪ از نیاز روزانه بدن به این ویتامین را فراهم می کند. بتا -کاروتن یک آنتی اکسیدان است که باعث نارنجی سبک در هویج می شود و به جلوگیری از سرطان کمک می کند. بررسی بیش از 6000 نفر نشان داد که خوردن حداقل 2 تا 5 هویج در هفته می تواند در طولانی مدت خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را 5 ٪ کاهش دهد. تحقیقات همچنین نشان داده است که هویج همچنین می تواند خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش دهد. سرانجام ، باید اضافه کنیم که این ریشه دهان سرشار از بسیاری از مواد مغذی دیگر مانند پتاسیم و ویتامین های C و K است.

کلم بروکلی

کلم بروکلی مقدار زیادی ترکیب گیاهی گلوکونولات دارد که از طریق محصول سولفورفان است. با توجه به تعداد زیادی از تحقیقات ، ثابت شده است که گوگردان ها خطر ابتلا به سرطان را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند. فقط 2 فنجان (2 گرم) کلم بروکلی خام 2 ٪ از نیاز روزانه بدن به ویتامین K و 2 ٪ نیاز روزانه ویتامین C را فراهم می کند و همچنین دارای فولات ، منگنز و پتاسیم است.

کلم بروکسل

کلم بروکسل و کلم بروکلی از یک خانواده است و در نتیجه ، کلم بروکسل حاوی همان مواد مغذی کلم بروکلی است. علاوه بر این مواد ، کلم بروکسل حاوی برخی از آنتی اکسیدان های اجباری است که در جلوگیری از آسیب سلولی مؤثر هستند. کافرول دارای خواص ضد التهابی است که می تواند با سرطان مبارزه کند. سرشار از فیبر است و عملکرد روده ، سلامت قلب و مهار قند خون را افزایش می دهد. کلم بروکسل حاوی مقادیر زیادی فولات ، منیزیم ، پتاسیم و همچنین ویتامین های A ، C و K است.

سیر

انسان هزاران سال است که خواص دارویی سیر را کشف کرده است. ترکیب اصلی فعال سیر است که به تنظیم قند خون و سلامت قلب کمک می کند. یک مطالعه سه ماهه نشان داد که افرادی که روزانه 3 میلی گرم پودر سیر مصرف می کنند ، کاهش قابل توجهی در چربی شکم ، فشار خون بالا و تری گلیسیریدها را تجربه کردند. همچنین استفاده از پودر سیر در رژیم غذایی می تواند مقاومت سلول ها در برابر انسولین را کاهش دهد. اگرچه تحقیقات بیشتر نیاز دارد ، تحقیقات آزمایشگاهی نشان داده است که آلیسین برای مبارزه با سرطان بسیار مفید است.

کلم

2 فنجان (2 گرم) کلم خام حاوی مقادیر زیادی پتاسیم ، کلسیم ، مس و ویتامین های A ، B ، C و K است. یک مطالعه نشان داد که خوردن کلم به همراه یک وعده غذایی زیاد کربوهیدرات از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری می کند. یک مطالعه دیگر نشان داد که نوشیدن آب کلم ممکن است فشار خون ، کلسترول و قند خون را کاهش دهد.

نخود

نخود یک سبزی نشاسته ای است ، به این معنی که کربوهیدرات و کالری بیشتری نسبت به سبزیجات بدون چربی دارد و در صورت مصرف ممکن است بر قند خون تأثیر بگذارد. با این حال ، بسیار مغذی است. این ماده حاوی 2 فنجان (2 گرم) از آن حاوی 2 گرم فیبر ، 2 گرم پروتئین ، ویتامین های A ، C و K و همچنین ریبوفلاوین ، تیامین ، نیاسین و فولات است. نخود سرشار از فیبر است و با افزایش تعداد باکتری های مفید روده و بهبود وضعیت روده ، به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند. علاوه بر این ، نخود غنی از ساپونین است. ساپونین گروهی از ترکیبات گیاهی است که دارای اثرات ضد سرطان است و ممکن است تومورهای سرطانی را کاهش دهد.

برگهای چغندر

برگهای چغندر کالری بسیار کمی دارند ، اما حاوی مقدار زیادی ویتامین ها و ملزومات بدن برای بدن هستند. 2 فنجان (1 گرم) برگ چغندر فقط 2 کالری انرژی دارد اما حاوی تقریباً 2 گرم فیبر ، 2 گرم پروتئین و مقدار زیادی منگنز ، منیزیم و ویتامین های A ، C و K. نیز سرشار از ترکیبات گیاهی و آنتی اکسیدان ها است که سلامت انسان را افزایش می دهد. این سبزی می تواند به جلوگیری از آسیب های ناشی از دیابت نوع 2 کمک کند.

مارچوبه

مارچوبه از ویتامین ها و مواد معدنی بسیار زیاد است و یک مکمل عالی برای رژیم غذایی است. فقط نیمی از فنجان (2 گرم) مارچوبه پخته شده 5 ٪ از نیاز روزانه بدن به فولات را فراهم می کند و همچنین سلنیوم ، ویتامین K ، تیامین و ریبوفلاوین زیادی دارد. گرفتن فولات کافی از غذاهایی مانند مارچوبه می تواند بدن ما را از بیماری ها محافظت کرده و از رشد لوله عصبی جنین در بارداری جلوگیری کند. تحقیقات همچنین نشان داده است که مصرف عصاره مارچوبه استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد و بنابراین از آسیب کبد و کلیه تا حدودی جلوگیری می کند.

چغندر

چغندر یک ریشه خوراکی چاه است که می تواند مقدار خوبی از فیبر ، فولات و منگنز را در هر نوع کالری کوچک ارائه دهد. این گیاه سرشار از نیترات است که بدن شما به اکسید نیتریک تبدیل می کند. نیترات موجود در آب چغندر می تواند به کاهش فشار خون کمک کند و این ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد. علاوه بر این ، مشخص شده است که چغندر و آب می توانند عملکرد ورزش را در افراد بهبود بخشند.

کلم قرمز

کلم قرمز از نظر آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی زیاد است. 2 فنجان (2 گرم) کلم قرمز خام حاوی 2 گرم فیبر و 2 ٪ از نیاز روزانه بدن به ویتامین C. کلم قرمز غنی از آنتوسیانین به معنای گروهی از ترکیبات گیاهی است که باعث ایجاد رنگ کلم قرمز و فواید بی شماری آن می شوند.

سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین فواید قابل توجهی برای سلامت انسان دارد. یک سیب زمینی شیرین متوسط حاوی 2 گرم فیبر ، 2 گرم پروتئین و مقدار خوبی از پتاسیم ، منگنز و ویتامین B و C. علاوه بر این ، سیب زمینی شیرین در بتا -کاروتن زیاد است که بدن ما این ماده را به ویتامین تبدیل می کند. در واقع ، یک سیب زمینی شیرین به تنهایی می تواند 5 ٪ از نیاز روزانه بدن را برای این ویتامین فراهم کند. مصرف بتا -کاروتن خطر ابتلا به برخی سرطانها مانند سرطان ریه را کاهش می دهد. یک مطالعه نشان داد که سیب زمینی شیرین می تواند در تنظیم قند خون و میزان کلسترول بدن مؤثر باشد.

کولارد (کلم سبز)

2 فنجان (2 گرم) برگ یقه پخته شده حاوی 2 گرم فیبر ، 2 گرم پروتئین و 2 ٪ از نیاز روزانه بدن به کلسیم است. در حقیقت ، برگ Kollard یکی از بهترین منابع کلسیم است. برگ کولارد از نظر آنتی اکسیدان ها زیاد است و می تواند خطر ابتلا به برخی از بیماری ها از جمله گلوکوم و سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.

گل

2 فنجان (2 گرم) گل پخته شده حاوی 2 گرم فیبر ، 2 گرم پروتئین و سایر مواد مغذی مهم از جمله فولات و ویتامین های C و K. مانند سایر سبزیجات خانوادگی کلم ، گل ها نیز دارای خاصیت ضد سرطان هستند. مصرف منظم یک گل کلم می تواند به طور قابل توجهی وزن کم کند.

سخنرانی نهایی

سبزیجات حاوی مواد مغذی زیادی هستند و برای بدن مفید هستند. برای افزایش سلامتی ، بهتر است انواع مختلف سبزیجات را برای لذت بردن از مزایا و خواص منحصر به فرد خود مصرف کنید.

۲۳۳۲۳۳

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا