با مصرف این داروی جادویی ، کلسترول خون را کاهش دهید

زنجبیل یا زنجبیل گیاهان دارویی جادویی و خارق العاده ای است که قرن ها برای درمان انواع درد و بیماری مورد استفاده قرار می گیرد و به دلیل طعم قوی و تیز آنها در ادویه جات ترشی جات مورد استفاده قرار گرفته است.
تأثیر این گیاه بر کاهش وزن
به نظر می رسد که مصرف زنجبیل تأثیر خوبی در کاهش وزن دارد ، به کاهش نسبت کمر و ران و نسبت ران در افراد مبتلا به اضافه وزن و چاقی کمک می کند و در کاهش شاخص توده بدن و سطح انسولین خون مرتبط با چاقی مؤثر است. این خاصیت زنجبیل احتمالاً به دلیل توانایی آن در افزایش کالری یا کاهش التهاب بدن است. یک مطالعه در مورد 4 زن چاق نشان داد که زنجبیل همچنین می تواند به کاهش شاخص توده بدن (BMI) و سطح انسولین خون کمک کند. سطح بالای انسولین خون با چاقی همراه است.
حاوی Ginjerol است و از خواص دارویی قدرتمندی برخوردار است
زنجبیل سابقه استفاده بسیار طولانی در اشکال مختلف داروهای سنتی و جایگزین دارد. برای کمک به هضم غذا ، کاهش حالت تهوع و کمک به مبارزه با آنفولانزا و سرماخوردگی استفاده می شود. طعم منحصر به فرد زنجبیل از روغنهای طبیعی آن ناشی می شود که مهمترین آنها زنجبیل است. زنجبیل ترکیب اصلی بیولوژیکی در زنجبیل است و مسئولیت بسیاری از خواص دارویی آن را بر عهده دارد. طبق تحقیقات ، Ginjol دارای اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی است. به عنوان مثال ، این ممکن است به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کند و در نتیجه مقادیر بیش از حد رادیکال های آزاد در بدن ایجاد شود.
درمان حالت تهوع
به نظر می رسد زنجبیل در برابر حالت تهوع بسیار مؤثر است. این ممکن است به رفع حالت تهوع و استفراغ برای افراد تحت نوع خاصی از جراحی کمک کند. زنجبیل همچنین ممکن است به حالت تهوع مربوط به شیمی درمانی کمک کند ، اما مطالعات بیشتر انسانی مورد نیاز است. با این حال ، ممکن است در مورد حالت تهوع مرتبط با بارداری ، مانند حالت تهوع صبحگاهی ، مؤثرترین باشد.
پیشگیری از سرطان
زنجبیل در حال حاضر به عنوان یک درمان جایگزین برای انواع مختلف سرطان مورد بررسی قرار می گیرد. خصوصیات ضد سرطان زنجبیل احتمالاً به دلیل جینژرول به ویژه در زنجبیل خام است و شکل 2-جیگر آن بسیار قدرتمند است. به نظر می رسد زنجبیل به کاهش سرطان روده بزرگ ، سرطان کبد ، سرطان کبد ، سرطان پستان و سرطان تخمدان کمک می کند.
سطح کلسترول خون را کاهش دهید
سطح بالای LDL (کلسترول بد) با افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی همراه است. غذایی که می خورید تأثیر زیادی در سطح LDL دارد. در یک مطالعه 5 روزه از چهار نفر با کلسترول بالا ، نشان داده شد که مصرف سه گرم پودر زنجبیل نشانگرهای کلسترول را کاهش می دهد. یک مطالعه دیگر نشان داد که عصاره زنجبیل در موشهای مبتلا به کم کاری تیروئید ، مانند داروهای کم مصرف کلسترول ، سطح LDL را کاهش می دهد. در مطالعات انسان و حیوانی ، کاهش کلسترول خون و تری گلیسیرید نشان داده شد.
علائم آرتروز را کاهش دهید
زنجبیل دارای خواص ضد التهابی است و این به معنای کاهش التهاب است. این خاصیت ممکن است به ویژه برای درمان علائم آرتریت روماتوئید و آرتروز مفید باشد. ممکن است با گرفتن چسب زنجبیل یا زنجبیل از درد و تورم عاری باشید.
بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن
بسیاری از افراد از زنجبیل برای کمک به بهبودی بعد از سرماخوردگی استفاده می کنند. با این حال ، شواهدی در دسترس است که دارای خواص بیشتری است. در یک مطالعه قدیمی تر در سال 2 ، محققان اثرات زنجبیل تازه و خشک بر ویروس تنفسی در سلولهای انسانی را بررسی کردند. نتایج نشان می دهد که زنجبیل تازه ممکن است به محافظت از سیستم تنفسی کمک کند ، در حالی که زنجبیل خشک هیچ اثر مشابهی ندارد. یک مطالعه متقاطع بزرگ از یک منبع معتبر نشان داد که مصرف روزانه زنجبیل ممکن است از سیستم ایمنی بدن پشتیبانی کرده و از بیماری های مزمن محافظت کند. یک مطالعه کوچک در سال 2 در مورد اثرات عصاره زنجبیل بر افراد سیگاری و افراد غیر سیگاری همچنین نشان داد که مصرف عصاره زنجبیل روزانه با پاسخ آنتی بادی قوی تر در غیر متقاضیان همراه است.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین